Espen Bugge: - Vi står sammen

Espen Bugge Pettersen forteller oss om oppkjøring, spillertropp, jakten på forsterkninger og arrangementene som kommer på løpende rad med årets første hjemmekamp 16.mai.

Foto: Katrine Lunke/Apeland

Det er kun få dager til seriestarten står for tur, og Daglig Leder, Espen Bugge Pettersen har stor tro på at vi kan bite godt fra oss. Det har vært en tøff periode for et nytt trenerteam, med strenge retningslinjer, treningsnekt og utsatte treningskamper. Nå handler alt om å hente nok poeng for å motbevise ekspertene.

Bugge og hans team er klare for å ønske 600 tilskuere velkommen til 16.mai-kampen mot Mjøndalen. Vi har endelig fått hjemmekamp på fotballens nasjonaldag, og skulle veldig gjerne fylt opp Release Arena til randen. Men vi får ta til takke for at vi kan slippe inn 600 tilskuere. Vi har truffet blink med sesongkortsalget, og kan slippe inn samtlige som har kjøpt sesongkort for 2021. Dem får maks ut av pengene, kontra mulighetene for kun å se halvparten om vi hadde solgt flere. Det åpner seg samtidig for enkelt billettsalg som kommer ut for salg om få dager. Her blir det første-mann-til-mølla, der ca. 200 billetter blir lagt ut for salg.

Vi tok praten med Espen Bugge Pettersen, som gleder seg til seriestarten:


 

Annonse fra Eliteserien: