Ender med tap borte mot Fredrikstad

Første kamp på norsk jord igjen etter treningsleir på grønne gressbaner i Alicante.

Fredrikstad - Sandefjord 2 - 0 (1-0)

Guttane viste gode tendenser, men også sine svakheter når de gjestet Fredrikstad Stadion fredag formiddag. Kampen starter friskt der vi går offensivt ut og setter press på de røde og hvite fra første stund. Står høyt i banen, og tvinger FFK-keeper til å slå mye lange baller. Dette resulterer også i noen gode brudd. Første store muligheten er det Simon Amin som står for. Får ballen på hjørnet av 5.meteren, og banker ballen i sideveggen. Med litt finpuss og noen uker til med oppkjøring så ventes denne ballen i mål når alvoret drar seg til i april. Fredrikstad får tak på det høye presset i deler av omgangen, og kommer blant annet til noen skumle sjanser ved dødball. Men vårt nye komponerte stopperpar rydder unna.

Etter 38.minutter så sitter den for Fredrikstad etter en ny overgang. Nysigneringen Morten Bjørlo er frempå, og setter ballen i mål bak vår sisteskanse - Hugo Keto. Dette blir også pauseresultatet i det som er en nydelig soldag i plankebyen.

I andre omgang er det FFK som er mest effektive foran mål, og det er Simen Rafn som banker inn en 2-0 ledelse til vertene. Største sjansen til SF kommer etter 70.minutter ved nysigneringen Maudo Jarjué. Ottosson lemper ballen inn i 16 meteren, der Stian Kristiansen ruver best i lufta. Får headet ballen ned til vår nye midtstopper, som får dårlig tid til å reagere - Avslutningen går til side for målet.

Kampen ender 2-0 til Fredrikstad.