- En kamp som kunne gått begge veier

Hans Erik Ødegaard og SF hjem uten poeng

(Strømsgodset-Sandefjord Fotball 1-0). Trener Hans Erik Ødegaard var ikke fornøyd med at vi slurvet og gjorde for mange feil i oppspillingsfasen. - Vi skal spille oss ut bakfra - MEN måten vi gjorde det på - det var ikke etter planen. Det irriterer meg. Vi virket stresset og gjorde rett og slett for mange dumme feil. MEN kampen kunne gått begge veier - vi hadde jo trykket på dem i andre halvdel. Hans Erik summerer opp etter et knepent tap på sin gamle hjemmebane. - Det blir nok ingen god 17. Mai her i gården - dessverre. 

Og SF stilte med fire forandringer fra den siste kampen - og forsåvidt fra de tre-fire siste matchene. Filip Loftesnes-Bjune, Sander Moen Foss, Jakob Dunsby og Federico Bikoro åpnet alle på benken. MENS Fredrik Berglie, Aleksander Damjanovic Nilsson, Youssef Chaib og Ian Smeulers fikk sjansen fra start. Og SF gikk friskt ut på Marienlyst. Vi noterte et par skarpe raid fra Danilo Al-Saed - men det resulterte ikke i noen tellende resultater. Og i steden var det unge Sondre Fosnæss Hansen - som helt mot slutten av første omgang - skallet inn sitt første Eliteseriemål. Etter et kirurgisk innlegg fra veteran-back Lars-Christopher Vilsvik.

Den ene av våre hovedtrenere - Andreas Tegstrøm - hadde tydeligvis lagt en god plan for andre omgang. - Vi må spille lengre angrep - og finne tilbake til de taktene vi hadde i innledningen. "Tegan" hadde trua - og det var langt mer sving på sakene fra "Guttane" i andre omgang. Likevel noterte vi ikke de helt store sjansene. Nærmest var nok Aleksander Ruud Tveter - som fikk stå helt alene på vertskapets fem-meter. MEN vår arbeidsvillige spydspiss traff dessverre ikke helt rent. MEN en mega-sjanse var det...

Vår kaptein Sander Moen Foss fikk spille de siste 25 minuttene - og hadde en fremragende redning helt på egen målstrek - noen minutter før slutt. - Jeg mistet jo ballen - og hodet - ute på midtstreken. Så det skulle bare mangle at jeg ikke fikk ryddet opp i mitt eget rot. Stemningen i garderoben er selvsagt elendig. Vi kom ikke opp på vårt vanlige nivå. Vi må jo møte opp til kamp. Dette var altfor dårlig av oss. Sander er ikke i festhumør etter null poeng i Drammen. Vi noterer igjen at hans vanlige makker - Jesper Taaje - igjen knapt har sin overmann i luftrommet. MEN denne gangen hjalp det oss ikke til poeng.

Annonse fra Eliteserien: