Dette er vår nye midtbanespiller

Keanin Boya Ayer (21) har signert på en 3-årig avtale med Sandefjord Fotball

Sportslig avdeling har ikke tatt helt juleferie enda. Det jobbes i kulissene med spillerlogistikken for kommende sesong. Nå er vi er glade for å kunne meddele vår første signering. 

Midtbanespilleren, Keanin Boya Ayer er klar for å ta på seg SF drakta fra 1.januar. 21-åringen som kommer fra Sør-Afrika, har de siste årene spilt for Varbergs BoIS i Allsvenskan. 

Keanin har vært på prøvespill hos oss noen uker, og trenerteamet er godt fornøyd med hva dem har sett. Nå er det satt penn mot papir, og Keanin er klar for klubben. Selv gleder han seg til å ta fatt på en fotballkarriere i Norge.

- Førsteinntrykket mitt av Sandefjord er at dette en veldig fin by og klubb. Jeg har vært her i noen uker nå, og menneskene her virker veldig hyggelig. Så jeg gleder meg til å spille fotball i Sandefjord.

En kreativ midtbanespiller

Midtbanespilleren har klare ambisjoner i Sandefjord:

- Jeg kommer hit for å ta nye steg og skal naturligvis kjempe om å spille meg inn på laget. Dette er en fin mulighet for meg til å spille på et høyt nivå i Norge, og jeg ser frem til å utvikle meg videre som fotballspiller. 

Espen Bugge Pettersen gleder seg til å få unggutten i gang sammen med resten gruppa etter nyttår:

- I Keanin får vi en spennende spiller som til tross for sin unge alder har godt med erfaring fra svensk toppnivå. Han har høy intensitet og aggresivitet i spillet sitt. Han dekker store rom, har bra fart og god pasningskvalitet. Han har litt andre egenskaper enn de typene vi har i indreløper-rollen fra før, noe som gjør at vi vil få flere strenger å spille på. 

Det å beskrive sine egne ferdigheter med ord kan være en tøff nøtt, men 21-åringen beskriver seg selv som en kreativ midtbanespiller med tempo i føttene. Er god med ball, og kan levere målpoeng.

Vi ønsker Keanin hjertelig velkommen til Sandefjord!

Annonse fra Eliteserien: