Det står bedre til med SF enn noen gang..

- Hele klubben har tatt store steg....

Arnor Snær Gudmundsson har ansvaret for «helsa» til Sandefjord Fotball – og islendingen er meget tilfreds med status så langt. (På bildet over ser vi keepertrener Javier Ortiz – og Arnor med fløyta bak). – Tallene viser stor framgang – og vi ser jo også gode resultater i praksis – ute på treningsfeltet daglig. Vi har ingen muskulære plager hos spillerne – og de aller, aller fleste trener for fullt. Og de trener hardere enn noen gang – og de tåler den økte belastningen. Det å sette våre gutter i stand til å håndtere tøffere økter enn tidligere – og forberede dem til vår intense spillestil, følge vår taktiske plan og at hver enkelt løper nok og riktig når det blir alvor og Eliteseriespill – det er i bunn og grunn mitt ansvar. Så langt har det fungert bedre og bedre. Vår nye Matias (Moen Skoglund) – har glidd fint inn her hos oss. Arnor omtaler vår nye fysioterapeut – som har erstattet vår gamle Mathias. Mathias Askjer hadde den viktige jobben tidligere.

 

Og som vi nevnte tidligere – Arnor har virkelig slått rot her i byen – med kone og to døtre. Også har han signert en arbeidsavtale ut 2027. – Jeg har planer. Store planer. Og hvorfor skal ikke vi bli av de bedre klubbene på landsbasis. Vi har riktignok mindre ressurser – MEN det går jo an å være litt klokere enn alle andre. Det er gratis. Jeg merker en ny giv her i SF – på alle fronter. I positiv retning. Vi har to rene fotballtrenere her i klubben – Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegstrøm – og selvsagt finnes det flere trenere hos samtlige av våre konkurrenter i Eliteserien. Derfor blir det ekstra viktig for meg å legge forholdene best mulig til rette – slik at de kun kan konsentrere seg om det de er best på. Nemlig å være fotballtrenere. Og holde på med minst mulig annet. Det betyr jo at jeg og de andre i det medisinske apparatet må opp i ringene. Og servere trenerduoen en kampklar tropp til hver trening. Og til hver kamp. Noen skader er ikke til å unngå – men det må en alltids regne med. Arnor presenterer en solid status pr. 9. Februar.

 

Også har selvsagt også Arnor sterke meninger om hva som skjer her oppe på Jotun Arena om dagen. – Det at klubben får et nytt underlag å spile fotball på – det betyr at vi som klubb kommer til en helt annen verden. Vi kan trene på vår hjemmebane – det er selvsagt en fordel – når kampene skal spilles. Vi har muligheter for styrketrening i lokalene, vi får våre egne garderober med egne plasser og vi slipper å kjøre bil rundt omkring i distriktet for å finne en treningsbane. Suksessen ligger jo i detaljene. Det eneste minuset så langt – er at vi ikke er helt fornøyd med innsatsen i de to treningskampene så langt. Borte mot Sarpsborg 08 (0-2) og hjemme mot Moss (2-3). Vi skal imidlertid være litt tålmodige. Alle våre nye spillere kommer jo fra nivået under Eliteserien – og det tar alltid litt tid med nye lagkamerater, litt høyere tempo og det er jo logisk at ikke alle relasjonene stemmer 100 prosent. Det kommer. Jeg er ikke bekymret. Avslutter Arnor. 30-åringens vinnervilje på sidelinjen vil garantert smitte over på våre spillere….

Annonse fra Eliteserien: