Bugge Pettersen: - største ønske er å få enda mer engasjement og flere folk på kampene igjen

Små marginer, og tett om plasseringene med visse unntak er noe av hva du får høre når SF TV satt seg ned på Daglig Leder, Espen Bugge Pettersen. Hør hele intervjuet i saken.

Fredag formiddag satt vi oss ned sammen med Espen Bugge Pettersen for å få en oppsummering på sesongen så langt, og veien videre. Etter 9-ni spilte serierunder, ligger vi på en 14.plass med 7 poeng. 

- Vi har hatt litt varierte prestasjoner, og fått med oss de poengene vi har fått. Tar vi bort de 2 øverste som skal kjempe om gullet, så er det tett. Det er små marginer som bikker den ene eller andre veien, og eliteserie-erfaringen er noe som kanskje er med på å avgjøre kampen den ene eller andre veien, sier Espen Bugge Pettersen i intervjuet. 

Bortekampen mot Viking er et slikt eksempel. En kamp vi leverer gode prestasjoner, men det vil seg ikke på siste tredjedel og vi ender dermed opp med 0 poeng. Rosenborg er vi også nære på å ta med oss 1 poeng i sluttminuttene. Nå gjelder det å angripe fra runde 10 og fremover. Neste hinder er Mjødalen hjemme på søndag. 

Utlån til Fram Larvik

Martin Andersen lånes ut til Fram Larvik
Martin Andersen lånes ut til Fram Larvik

- Overgangsvindu er stengt, men vi kan låne inn-ut på den nasjonale ordningen og det har vi benyttet oss av. Martin Andersen (født 2002) er klar for et utlånsopphold til Fram Larvik, og får forhåpentligvis et godt utbytte der. 

Vi er heldige som har gode samarbeidsklubber som leverer og produserer gode fotballspillere. Vi har hatt et godt samarbeid med Roger Iversen og hans Fram over lengre tid, og glade for at Martin nå får muligheten til å spille kamper på et høyt nivå i 2.divisjon. 

 

 

 

Se hele intervjuet med Espen Bugge Pettersen under:


Annonse fra Eliteserien: