Brice: - Veldig glad i Sandefjord

SFTV har tatt en prat med Brice om tiden i Sarpsborg, Jerv og Sandefjord. Nå jaktes han av flere klubber, men utelukker ikke forlengelse med SF.

Brice Wembangomo (24) kom til Sandefjord Fotball januar 2019 etter å ha blitt kjøpt av Fotballklubben Jerv. Ungdomsårene ble tilbrakt i Sarpsborg før han tok turen til Kvik Halden og senere Fredrikstad. Tiden i Fredrikstad beskriver han som sterk og minnerik. 

Stavanger 20180722.1 divisjon i fotball 2018: Viking - Jerv. Vikings Tommy Høiland i duell med Brice Wembangomo under kampen mellom Viking og Jerv på SR-Bank Arena.Foto: Carina Johansen / NTB
Stavanger 20180722.1 divisjon i fotball 2018: Viking - Jerv. Vikings Tommy Høiland i duell med Brice Wembangomo under kampen mellom Viking og Jerv på SR-Bank Arena.Foto: Carina Johansen / NTB

Før sesongen 2017 kom Jerv på banen, og sikret seg den hurtige høyrebacken. Brice har kun lovord om denne tiden, og føler at det var her det hele startet

- Jeg har mye å takke Fotballklubben Jerv for. Dem satset på meg, så Arne (trener) og klubben skal ha stor ære for at jeg har kommet meg videre og tatt nye steg. 

Det ble 60 kamper i Jerv og noterte seg for 1 mål. Januar 2019 ble han kjøpt av Sandefjord Fotball, og kunne valgt andre klubber fremfor Sandefjord. Blant annet eliteserie-klubber. Valget falt på Sandefjord etter en grundig prosess der spilletid, spillestil og utvikling var kriteriene for en overgang. 

For Sandefjord Fotball har dette vist seg å bli en solid signering. Brice har tatt steg, og er en av våre viktigste spillere per dags dato. Med en kontrakt som løper ut ved årslutt, er det naturlig å begynne å prate. Og Brice har blitt en attraktiv spiller på markedet. 24-åringen forholder seg rolig, og overlater forhandlinger til agenten. Fokuset ligger på Sandefjord Fotball, og skal ta nye steg.

Ambisjonene er naturligvis høye.
Se hele intervjuet med Brice Wembangomo under.

Kjøp billetter til Sandefjord - Sarpsborg 08 her!


Annonse fra Eliteserien: