Ble for tøft mot Stabæk

Det ble for tøff motstand borte mot Stabæk onsdag kveld. En kamp der vi aldri klarer å få til det helt store. Stabæk setter inn 1-0 etter 30.minutter hvor Andreas Hanche-Olsen (Stabæk) er klart høyest i lufte på en corner, og header inn ledelsen. Slik står det seg også til pause.

I pausen gjør vi tre endringer der Erik Brenden, Kristoffer Normann Hansen og George Gibson går ut. Inn kommer Zé Eduardo, Sivert Gussiås og Vidar Ari Jonsson. Vi starter omgangen friskt, og klarer å holde mer på ball. Etter 59.minutter får Emil Palsson sitt andre gule kort for dagen, etter en sein takling på Stabæk´s Hugo Vetlesen. Dermed blir han sent i garderoben, og vi må fullføre siste halvtime med 10-mann på banen. Etter 82.minutter avgjør Stabæk kampen etter scoring fra nettopp Vetlesen, og vi får det dermed tøft laget til Janne Jönsson.