Blandet drops for våre yngste

G17-gjengen med storseier over Jerv

G17-laget til trener Henrik Gustavsen (bildet over) - var på tur til Grimstad i helgen. Det gikk strålende. - Vi vant 9-1 - MEN det var faktisk jevnt den første halvtimen der nede på Levermyr. Vertskapet hadde noen målsjanser - før vi overtok. Så selv om de skapte noen problenmer for oss i starten - så må jeg være ærlig og si at vi var det klart beste laget. Og framfor alt var vi langt skarpere enn dem foran mål. Vi holdt trykket oppe gjennom hele kampen - og til slutt så ble det jo store siffer.  Henrik Gustavsen er alltid balansert når han summerer opp - MEN denne gangen må han medgi at det var klasseforskjell på lagene. Målscorere for SF var: Emil Skuland (3), Storm Bugge Pettersen (2), Vetle Holtung (1), Bendik Berntsen (1), Lukas Johnsen (1) og et selvmål.

Det skulle ikke bli så enkelt for trener Anders Abrahamsen og hans G15-gutter. De var på lørdagsbesøk i hovedstaden - og møtte et sterkt Vålerenga-lag på Valle. - Det som var gledelig fra den kampen - var at vi benyttet oss av to 2009-gutter. Og både Hans Petter Weum Knutsen og Ola Reinert Berdvei spilte hele matchen. Og kom godt fra det. Ola - som forøvrig har storebror Per på klubbens G17-lag - synes det likevel var både lærerikt og gøy å spille mot så god motstand. Det er en innstilling jeg setter pris på. Anders Abrahamsen måtte se seriens antatt beste lag slå oss 6-0 på treningsbanen utenfor Intility. 

Det er selvsagt ikke all verden å få seks baklengs - MEN det går an å ta med seg litt læring på veien videre. - Når gutta nå får et par dagers perspektiv på kampen - så er det faktisk mye å ta med seg fra Vålerenga-matchen. Vi hadde ingen stor dag - og det var tydelig at laget fra Oslo hadde trent mye mer sammen enn oss. Ikke ment som noen unnskyldning - bare til informasjon. Med vår hospiteringsordning og hyppige bytter - så mangler det selvsagt litt på samhandlingen. Og vår motstander benyttet seg grådig av at våre relasjoner ikke alltid satt som de skulle. MEN dette er for all del ikke verdens undergang - selv om det alt i alt var en litt skuffende kveld. Anders Abrahamsen og hans gutter kommer sterkere tilbake...

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: