Arnor er en viktig brikke for SF

Nå blir han her ut 2027-sesongen

 

 

 

Vår fysiske trener Arnor Snær Gudmundsson (30) har inngått en avtale med SF som strekker seg ut 2027. – Jeg ser så store muligheter her i klubben. Hvorfor skal ikke vi kunne slåss mot de aller beste. Jeg vil bidra som best jeg kan til å gjøre SF til en skikkelig profesjonell eliteklubb. Jeg vil fortsatt ha hovedansvaret for den fysiske delen hos A-laget – MEN i tillegg skal jeg også ha ansvaret på dette området for Komplett-Akademiet.  De får en egen fysisk trener – MEN vedkommende skal rapportere til meg. Det blir helt sikkert et fruktbart samarbeid – og som vil gi en bedre totalitet. Vi har tatt store steg – men det er selvsagt mer å gå på. Nå får vi hele virksomheten under et tak her på Jotun Arena – når vi legger om til kunstgress. Det blir bedre fasiliteter her på stadion – og det blir en lettelse å unngå all farting rundt omkring for å trene. (Vi ser Arnor midt på bildet over). Han har allerede startet forarbeidet til 2024-sesongen. 

 

Og islendingen er klar for at det må satses for fullt her i klubben. Uansett. – Jeg stortrives med nåværende trener-team – og vil gjerne fortsette utviklingen sammen med den gjengen. Og vi skal også selvsagt ha en individuell progresjon. Jeg har også merket på generell basis at det er stor vilje, bedre innsats og mer kunnskap her i klubben. Og jeg tror bestemt at ytterligere framgang ligger i alle detaljene som vi må forbedre. Individuelt og kollektivt. Vi må bli bedre fysisk og taktisk. MEN vi har alle klokketro på den type fotball vi nå spiller. Og jeg vet at alle utpå banen gir absolutt maksimalt. Vi i støttefunksjonene skal gi dem muligheter til å prestere – vi er deres verktøy. Arnor har også erfaring som toppspiller i islandske Akranes – og det er selvsagt også nyttig i jobben som fysisk ansvarlig her i SF.

 

Arnor har store planer for Sandefjord Fotball og alle vi som kjenner han vet - at han ikke akkurat mangler ambisjoner. – Vi kan etablere oss som Eliteserieklubb. Det er mange tilsvarende lag å sammenligne seg med her i landet. Som har klart akkurat det. For meg personlig så er det ikke ønskelig å skifte klubb for ofte. Jeg stortrives her i byen – og det aller viktigste – det gjør min samboer Alexandra også. Også fikk vi en datter for 11 uker siden – og Aldis og storesøster Andrea – skal få vokse opp her i flotte omgivelser. Jeg har slått rot med familien her i Krokenskogen ikke så langt fra Jotun Arena. Så dette var ikke så mye å lure på. Vi blir her – og jeg har en stor jobb foran meg. Arnor Snær Gudmundsson og SF har vært en god match så langt. Og nå blir han her i fire nye år….

Annonse fra Eliteserien: