Årets spillere i akademiet: – Vilje til utvikling hver dag

Flere akademispillere ble hedret under utviklingsavdelingens sesongavslutning fredag. Oskar Ekeberg (f.v.), Sindre Walle Egeli og Filip Loftesnes-Bjune stakk av med de gjeveste prisene.

– Det er alltid hyggelig å avslutte fotballåret med en markering som dette, sier Martin Jensen, utviklingsleder i Sandefjord Fotball.

Sammen med sine trenere og spillere kan dansken se tilbake på et krevende, morsomt og innholdsrikt år for SF-akademiet.

Krevende med korona

– Året startet med at de første fire, fem månedene i stor grad var påvirket av koronaen. Det satte store begrensninger på trening og kamper, og toppet seg da vi måtte organisere øktene i ulike kommuner for å fortsette treningene, forteller Jensen.

Han legger ikke skjul på at trenerne i utviklingsavdelingen har vært imponert over hvordan akademispillerne har holdt motivasjonen oppe og utnyttet hver mulighet til å bli litt bedre.

– Uten unntak har vi sett en vilje til utvikling hver eneste dag, også når koronaen påvirket treningshverdagen som mest, forsikrer utviklingslederen.

Under avslutningskvelden ble det gjennomført en sesongoppsummering av hovedtrenerne til G19 og G16, Tom Helge Jacobsen og Samir Saric. Etterpå vanket det god mat og fortjente priser.

Gøy og utviklende

– Det er veldig hyggelig å se så mange samlet. Her er både spillere som har vært i SF hele sesongen, spillere som har vært på utlån og spillere som har flyttet til annen klubb i løpet av året. At de møter opp og feirer sesongen sammen med resten av gjengen, betyr mye for SF.

– Vi håper det er et bevis på at tida de har hatt i klubben har vært både gøy og utviklende, sier Martin Jensen.

De ulike kåringene ga følgende vinnere:

Årets spiller G16: Sindre Walle Egeli (premie fra Release)

Årets GPS-spiller G16: Martin Gjone

Spillernes spiller G16: Sindre Walle Egeli

Vinner av årets treningsturnering G16: Martin Gjone

Årets spiller G19: Filip Loftenes Bjune (premie fra Release)

Årets GPS-spiller G19: Oskar Ekeberg

Spillernes spiller G19: Oskar Ekeberg

Vinner av årets Juleturnering: Mathias Storli

IMG_3373.jpg
Den sosiale sesongavslutningen i akademiet fikk også besøk av spillere som har vært på lån eller har forlatt klubben i løpet av året. Sammen fikk alle en fin avslutning på 2021.

 

Annonse fra Eliteserien: