Årets kapteinsteam

Trenerteamet har valgt ut disse fire som sine kapteiner under årets sesong.

Trenerteamet gleder seg til sesongstarten. Nå skal alt det som har blitt jobbet med på trening, gjennom analyse og statestikk måle krefter om poeng. Vi skal lære, utvikle og stå sammen inn mot årets sesong. Nye fjes har kommet til, og mange fra 2020-sesongen er med videre noe som har vært viktig for den nybakte trenerduoen fra dag en. 

Etter å ha jobbet godt med troppen gjennom oppkjøringsperioden, har nå trenerduoen fått en god oversikt over spillerne sine. I Sandefjord Fotball er glød, profesjonalitet og samhold våre tre sterke verdier som skal vises både på og utenfor banen. Da årets kapteinsteam skulle velges, så blir det både en blanding av erfaring, lederskap og yngre krefter som skal frem i førersetet og sette standarden for gruppa. 

Årets kapteinsteam vil bestå av Harmeet Singh, Marc Vales, Brice Wembangomo og Jacob Storevik. 

Dette er altså firkløveren som skal få med resten av gruppa til å motbevise ekspertene om at vi er gode nok. Dette sammen med resten av klubben. En ny sesong i Eliteserien, og vi skal vise at vi hører hjemme her. 

Første seriekamp spilles søndag 9.mai borte mot Odd på Skagerak Arena. Kampen ser du direkte på Eurosport+ eller Discovery+

 

Annonse fra Eliteserien: