Årets første Sandefjord-poeng...

Uavgjort på Skagerak Arena for SF2...

(Odd-2-SF2 1-1, Skagerak Arena. 3. Divisjon, avdeling 2). Det ble uavgjort for SF2 i seriepremieren i 3. Divisjon. Og det ble et flatterende resultat – for hjemmelaget. Samir Sarics gutter var overlegne i banespillet – men var ikke skarpe nok foran Peder Nygaard Klausen i Odd-buret. 15-5 i hjørnespark speiler litt av kampbildet – og målsjanser manglet det ikke på. ( På bildet over ser vi Vetle Walle Egeli - som bare var millimetre unna nettkjenning). Vi noterte så blekket sprutet – MEN skal spare dere for detaljene. Vi kan imidlertid nevne at vi hadde et par annullerte mål – for marginale offside-avgjørelser. Og vi hadde både skudd på innsiden av stolpen ved Vetle Walle Egeli – og vår solide venstreback hadde også to andre skudd mot slutten av kampen – som til sammen var mindre enn en halvmeter utenfor. MEN det var en revansje fra fjorårets tilsvarende kamp. Da vant Odd komfortabelt 6-3.

Men det var Odd som tok ledelsen etter bare fire minutter ut i andre omgang. Elion Krosa ble spilt igjennom – og alene med Alf Lukas Grønneberg – så gjorde 15-åringen ingen feil. Og selv om vi presset på for utligning – så lot målet vente på seg. Helt til det 76. minutt. Da var Martin Gjone sterkest i duellspillet inne på Odds fem- meter – før han dundret ballen i mål. Mot slutten så ble det også noen farlige kontringer for hjemmelaget – fordi SF gikk for tre poeng. Og stupte framover med hele laget. Vi nevner at Odd2 i fjor ble nummer fire i vår avdeling med 40 poeng. Vi kom på sjuendeplass med 35. Vi registrerer at våre talenter viste stor framgang – og vi gleder oss virkelig til å se dem videre i sesongen. Nå skal de jo også spille sine hjemmekamper på Jotun Arena. Vi møter opp…

Også trener Saric var krystallklar på at vi burde vunnet – men var likevel storfornøyd med innsatsen. – Dette var en bra start – tross alt. Vi hadde flust med muligheter – som vi burde satt i mål. Vi styrer det meste – og det er lenge siden jeg har ledet et lag som kom til så mange åpne sjanser. Nei, dette var en absolutt godkjent premiere. Neste tur går til Sola – og det blir mange mil i buss dette året. Vi har havnet samen med noen Sørlands-lag – men mest sammen med klubber fra Rogaland. Vi er klare – dette er en del av læringsprosessen. Toppspillere må venne seg til å reise mye. Sånn er det bare. Hovedtrener for SF2 er som sagt fornøyd – både med innsatsen – og at bussturen hjem fra Skien er kort….