Årets første samling: - Vi gleder oss bare til å komme i gang

Den nye trenerduoen Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström fikk sitt første møte med spillertroppen.

Mandag 25.januar var guttane tilbake etter ferien for å sette stø kurs mot Eliteserien 2021. Nå skal grunnlaget for en ny sesong settes, og vår nye trenerduo er klar til å fyre løs på jobben. 

- Vi gleder oss bare til å komme i gang. Nå skal vi starte kontrollert slik at vi tar vare på kroppene etter en lang sesong i 2020, men vi skal trene hardt og godt. Sammen med resten av klubben skal vi legge ned den jobben som må til for å klare for mål.

Dagen startet med frokost kl 10:00, og deretter en hyggelig velkomst fra Daglig Leder, Espen Bugge Pettersen. Deretter fikk Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström ordet, og ledet gjennom en presentasjon om veien videre og hvordan vi skal jobbe for å oppnå resultater i 2021. 

Kl 12:00 gikk turen til Sandarhallen der årets første trening ble gjennomført. Nå handler det om å få tilbake godfølelsen med ball, og samtidig sjekke status for kroppene. Dagens hovedmål var nemlig den berømte "BIP-TESTEN". 

Vidar Ari Jonsson, Mats Haakenstad, Kristoffer Normann Hansen og Erik Brenden var de som sto igjen til slutt. Seirende ut var Mats Haakenstad som nettopp forlenget sin avtale med klubben.

Få en smakebit på årets første samling


Annonse fra Eliteserien: