Anders Abrahamsen er ansatt som ny G15-trener i SF

25 år gamle Anders Abrahamsen blir ny trener for G15-laget her i Sandefjord Fotball. Anders kommer fra Høyjord – og har spilt barnefotball der og aldersbestemt i Andebu. – Så jeg har bare hatt en halvtimes kjøretur fra hjemstedet til Release Arena – så klubben ansetter en lokal kar i jobben som G15-trener. Og jeg er overbevist om at dette er stedet hvor jeg kan utvikle meg som trener. Det er vel ingen hemmelighet at ambisjonene om å lykkes som trener – absolutt er til stede. Jeg ga meg som aktiv spiller da jeg knapt hadde fylt 19 – og dro til hovedstaden for å studere. Jeg skjønte at treneryrket var midt i blinken for meg – og på den veien har det blitt. Anders ser fram til jobben her i klubben – og har allerede gjort seg godt kjent i sitt nye arbeidsmiljø.

Det har som kjent vært arrangert flere trenersamlinger i SF-regi – og der har Anders vært en regelmessig deltager. – Der har jeg hilst på trenerne i SF-Akademiet – og spesielt har jeg lært Martin Jensen å kjenne. Jeg har også fått være med på en treningsøkt med G19-gutta til Samir Saric. Var med på forberedelsene, i garderoben og ute på feltet. Lærerikt og nyttig. Jeg har også fulgt med på flere av A-lagets treninger. Så alt er jo ikke helt nytt for meg. Jeg har også noen kompiser som jobber i klubben – så dette skal nok gå smertefritt. Anders Abrahamsen er klar for å utvikle G15-laget. Og seg selv. Han blir ansatt i en 75% stilling i første omgang. 

Og den tiden som blir til overs – bruker selvsagt Anders til å studere videre innenfor faget fotball. All in der altså. – Jeg begynte naturlig nok på Norges Idrettshøyskole da jeg flyttet til Oslo. Også fikk jeg jobb som ungdomstrener i Ullern. Det siste året med studier tok jeg i Nederland. Der ble jeg en del av U12-laget til NEC Nijmegen . Den gang på andre nivå. Nå i den øverste ligaen. Det var god kunnskap å ta med seg videre. Der nede fordypet jeg meg i talentutvikling og sportsernæring. Da jeg kom hjem til Norge igjen – så har jeg vel vært innom som trener på alle nivåer i Re Fotballklubb. Utenom A-laget. Nå skal Anders Abrahamsen bruke sin tid i Sandefjord Fotball. Vi ønsker han velkommen til klubben.

Annonse fra Eliteserien: