Amer Ordagic blir med videre: - Blir en viktig spiller for oss

Amer Ordagic kom til klubben før fjorårets sesong, nå forlenger han kontrakten med 2 år.

Nok en re-signering er på plass, når Amer Ordagic i dag har undertegnet på en 2-årig avtale med Sandefjord Fotball. Amer kom til SF før sesongen 2021 etter en overgang fra Brann, og skrev da under en avtale ut året. Nå forlenges kontrakten med to nye år i Sandefjord. I Brann ble det totalt 39 kamper for 28-åringen. 

For Amer har det blitt en sesong med høye topper, og lave daler. Amer står med 17 kamper i SF-trøya, men Espen Bugge Pettersen har stor tro på at midtbanespilleren blir en viktig brikke for oss de neste årene:

- Det er godt å få på plass en avtale med Amer. Amer har hatt en litt blandet sesong bak seg med noe skadetrøbbel. Dette tror vi er under kontroll nå, og jeg er ganske sikker på at Amer blir en viktig spiller for oss kommende sesong. Han har et høyt toppnivå, så dette var en viktig signering for oss. 

Bekkestua 20210704. Stabæks Oliver Edvardsen i duell med Amer Ordagic under eliteseriekampen mellom Stabæk og Sandefjord Fotball på Nadderud stadion.Foto: Hanna Johre / NTB
Bekkestua 20210704. Stabæks Oliver Edvardsen i duell med Amer Ordagic under eliteseriekampen mellom Stabæk og Sandefjord Fotball på Nadderud stadion.Foto: Hanna Johre / NTB

Amer selv er veldig glad for at en avtale nå er på plass, og at han spiller i Sandefjord de neste årene:

- Jeg sitter med en veldig god følelse akkurat nå, og ser frem til en ny sesong i Sandefjord. Jeg har et veldig godt forhold til trenerteamet og spillergruppa, så dette ble en enkel avgjørelse for meg. Jeg har holdt meg til et godt treningsregime nå i pausen, og er klar for oppkjøringa den 17. januar. Vi kan være stolt av forrige sesong, men vi skal jobbe mot en enda bedre sesong i år.

Vi er glade for at Amer blir med videre!

 

Annonse fra Eliteserien: