Alexander Ruud Tveter er revansjesugen etter tapet sist…

- Jeg og laget er oppe på hesten igjen….

Alexander var irritert og bitter etter at Molde fikk scoret seiersmålet helt mot slutten sist søndag. Nå er det imidlertid Kristiansund – og revansje som gjelder i onsdagens utsatte seriematch. – Vi brukte mandagen til analyse – så ristet vi alle av oss nederlaget – og peilet oss inn mot Kristiansund. Og vi vet at selv om laget til Christian Michelsen hittil bare har to poeng – og ikke en seier så langt i sesongen – så er det kvaliteter i bunnlaget. Det er en viktig kamp for oss, men vi går utpå hver gang med troen på at vi kan slå alle. Også KBK så klart. Alexander Ruud Tveter er en nyttig mann på topp for SF om dagen – og står så langt med seks seriemål.

Og han er overbevist om at han plusser på statistikken. – Det er på tide med en scoring igjen. Den siste kom mot Sarpsborg 08 borte 3. Juli. Skal jeg holde hva jeg lovet før sesongen startet – at jeg skulle minst ha to-sifferet antall seriemål – så bør jeg putte på mot nordmøringene. Jeg holder vel skjema sånn nogen lunde. Både hode og kropp er klar for nye innsatser – og selv om vi ikke fokuserer altfor mye på at vi ennå ikke har vunnet hjemme i år – så tror jeg bestemt at sesongens første hjemmeseier kommer onsdag kveld. Og det er jo på tide. Det synes nok våre trofaste supportere også. Alexander er skadefri, kampklar og sulten på både egne scoringer og poeng. For oss som ofte studerer tabellen så hadde årets første tre-poenger – både skaffet oss arbeidsro og hvilepuls. 

Alexander Ruud Tveter under eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Molde på Release Arena.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
Alexander Ruud Tveter under eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Molde på Release Arena.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

For Alexander Ruud Tveter (31) så spiller han trolig sin beste fotball på svært, svært lenge. Kanskje er han «all time high». Han scorer, assisterer, skaper rom for kompisene og mister sjeldnere og sjeldnere ballen med mann i ryggen. – Jeg føler at det flyter bra om dagen – og spesielt samarbeidet med «Moa» Ofkir på topp fungerer bra – ja vi har virkelig funnet tonen. Han er i fyr og flamme. Han har virkelig funnet seg sjøl igjen. Det er gledelig. For alle. Jeg liker at han krummer nakken og tar rennafart mot mål – han har virkelig sørget for noen klassemål så langt. Og mer kommer. Alexander roser sin angrepspartner. Samarbeidet dem imellom har vært SFs viktigste angrepsvåpen hittil – og duoen har sørget for 13 seriemål så langt. Og det stopper ikke der….

Vi ser med begeistring på at «Alex» har blitt bedre i alle spillets faser – og han har selvsagt en stor andel også i «Moas» potente spill der framme. MEN nå er det et skadeskutt KBK som desperat trenger et resultat med seg hjem. Etter fem strake plasseringer som nummer 7-5-6-5-6 siden opprykket til Eliteserien – så har årets sesong vært en «katastrofe». To uavgjorte hjemme mot Ham/Kam og Odd er beholdningen – og det er uggen stemning oppe på Nord-Vestlandet. Før eller siden må det jo løsne. – De kan gjerne vente litt. Vi skal slå tilbake etter det knepne nederlaget mot Molde sist. Jeg kan love topp innsats av alle. Og en scoring fra meg. Alexander Ruud Tveter er kampklar og i superform. Dårlig nytt for våre gjester….

 

Annonse fra Eliteserien: