Alexander Ruud Tveter

"Alex" har åpnet målkontoen....

- Det blir helt sykt i Bergen...

 

 

 

Vi har nettopp snakket med Brann-folket – og de melder om en by som har tatt helt av. – Hele stadion ble utsolgt bare minutter etter at det åpne billett-salget var kommet i gang.  Nå er interessen så skyhøy at folk forsøker å handle på den såkalte «svartebørsen». De er villige til å gå langt over ordinær pris. Vi må advare våre supportere på våre hjemmesider om dette. Thomas Brakstad – ansvarlig for media og kommunikasjon – melder om fotballfeber. Utenom det vanlige. Og det sier ganske så mye i fotballgale Bergen. Og i spissen for en SF-gjeng med stadig stigende selvtillit – kommer Alexander Ruud Tveter. Vår 33 år gamle spissveteran med over 100 obligatoriske kamper i blått – gleder seg enormt. (På bildet over har "Alex" nettopp scoret - og blir møtt av jublende lagkamerater - foto NTB). – Det blir ikke bedre. 16. Mai, Brann og Bergen. Det topper alt i norsk fotball. Dette blir helt sinnssykt. «Alex» er klar for Vestlandet. Og møtet med fanatiske bergensere…

 

Og nå er stemningen annerledes i bortelagets tropp. To kruttsterke hjemmeseire over Molde og Sarpsborg 08 har gjort noe med gutta. – Jeg føler at nå kommer det et lag som virkelig har fått bekreftelse på at vi duger. På aller øverste nivå. Personlig så hjalp det veldig med to scoringer og en målgivende sist mot min gamle klubb. Selv om jeg ikke har følt altfor sterkt på at jeg foreløpig sto uten nettkjenninger. Når det er sagt – så er det ufattelig deilig å åpne kontoen. Ikke misforstå. Likevel har vi kollektivt sett skapt for lite målsjanser – før det løsnet mot Molde. Og da sier det seg sjøl - at jeg heller ikke har hatt flust med muligheter. Men noen er misbrukt – jeg ar selvsagt selvkritikk på det. Vi visste at Sarpsborg 08 ville angripe med mange spillere – og at de var ekstra sårbare da de mistet ballen. Det utnyttet vi strålende. Da de ga oss rom – så spilte vi direkte og tok dem virkelig da de var i ubalanse. «Alex» tar sammen med resten av gjengen nattoget tilbake fra Bergen – slik at nasjonaldagen feires på hjemmebane med slekt og venner.

 

Alexander Ruud Tveter har lang fartstid i norsk fotball – og scoret sitt første Eliteseriemål allerede i 2011. For Fredrikstad Fotballklubb. – Vi klare uavgjort der oppe i fjor – og vi går som sagt alltid ut på banen for å vinne. Også denne gang. I de siste to kampene så har laget funnet tilbake mye av flyten og rytmen i angrepsspillet. Da håper jeg på flere involveringer og delaktighet i oppbyggingen av vårt spill. Vi har vært strukturerte og tette bakover i hele år – nå gjelder det å få opp effektiviteten når sjansene kommer. Også for meg. Og det vil komme muligheter – også foran en kokende og fullsatt Brann Stadion. Dette blir så gøy det. «Alex» gjør unna sin siste treningsøkt på Jotun Arena – før kursen settes retning Norges nest-største by. Med elleville supportere, mannskor og buekorps. Dette er det beste norsk fotball har å by på. SF har planer om å delta på festen….

 

 

 

 

 

Med vennlig hilsen

 

Annonse fra Eliteserien: