0 poeng mot S08, men supporterne leverte fra tribunen

Det ender 0-3 på Sandefjord Arena. All honnør til supporterne som holder det gående gjennom 90 pluss pluss!

Sarpsborg 08 står på motsatt banehalvdel, og kommer best i gang. Etter 15.minutter tar Sarpsborg ledelsen ved Ismaila Coulibaly. 15 minutter senere øker Sarpsborg ledelsen ved Jørgen Strand Larsen som pirker den inn inne i 16-meteren. Vi får aldri en rytme i spillet vårt, og skaper relativt lite fremover.

Sandefjord 20200705. William Albin Kurtovic i eliteseriekampen mellom Sandefjord og Sarpsborg 08.Foto: Annika Byrde / NTB scanpix

Etter nesten 40 minutter spilt, demper Sarpsborg´s spiller nummer 4 ballen med hendene. Hele stadion roper på gult kort, som ville ført til at S08 må spille resten av kampen med 10 mann. Dommer dømmer kun frispark, og Sarpsborg er nok mulige heldige her.

Etter 62.minutter gjør Martí Cifuentes noen grep, og gjør 3 spillerbytter. Inn kommer vår nye østerriker, Martin Kreuzriegler. Vi legger om til 3 bak, og forsøker å trykke mer på fremover, men det stopper opp litt. Sarpsborg utnytter situasjonen, og øker til 0-3 etter 80.minutter ved Joackim Soltvedt.

Supporterne leverer fra tribuneplass

Selv med 200 tilskuere på tribunen, klarer vi å lage god liv fra tribuneplass. Her snakker vi virkelig 12-mann på laget. En god gjeng blir stående igjen etter at dommer blåser av kampen, og heier frem guttane. Det bærer over Sandefjord Arena:

- Vi gir ikke opp, vi gir ikke opp! For vi er Sandefjord Fotall.

Stor honnør til alle fremmøtte i dag, dette kommer vi sterkere ut av!

Kampfakta

Sandefjord Fotball - Sarpsborg 08
05.07.2020 - Kl 18:00

Lagoppstillingen:
Jacob Storevik
Vidar Ari Jonsson (84.min mot Lars Markmanrud)
Lars Grorud (84.min mot Marc Vales)
Sander Moen Foss
Anton Kralj
Emil Palsson (61.min mot Peder Meen Johansen)
William Kurtovic
Rufo
Kristoffer Normann Hansen (61.min mot Martin Kreuzriegler)
Sivert Gussiås
Erik Brenden (61.min mot Marcos Cellorio)

Ny mulighet Søndag 12.juli, da går turen til Bergen og Brann. Kampstart kl 20:30, og vises direkte på Eurosport Norge.