2. Plass i NM for SF Gatelag

SF Gatelag vendte nesa sørover for en 3 dagers tur til det blide Sørlandet for årets NM sommercup for Gatelag.

Annonse:

Dag 1.

Mandag formiddag etter ankomst var det rett til Dyreparken for sosialt samvær og hygge før det var felles treff på bystranda og grilling utover kvelden.

Dag 2.

Sandefjord Fotball Gatelag var i gruppe med Jerv, Hamkam, Lillestrøm og Fredrikstad.

Etter tre klare seire mot Jerv, Hamkam og Lillestrøm kom tapet i gruppespillet mot FFK som ble en tøff og fysisk kamp med slitne bein og tunge hoder inne på en varm Sør Arena i Kristiansand.

Det ble servert nydelig middag på banketten og god undergoldning representert fra flere av Gatelagene og gjengen var ved godt humør.

Dag 3.

Første kamp og kvartfinale mot Asker som SF vant 2 - 1 og videre til semifinalen - mye nerver i spill og litt små kladding, men vi kom i mål med seier.

Semifinale og vi møter Odd som var veldig sugne på å gå hele veien så dette ble en tøff, men fair kamp som endte 1 - 1.

Ekstraomgang på 5 min med golden goal så vi var opp på tærne og klinket inn ballen etter halvannet minutt og finaleplassen var reddet.

Etter en hyggelig seanse med litt musikk, småprat og god finaletale fra trenerne så var vi klar for nok et møte med FFK - nervene melder seg.

Dette ble i motsetning til gruppefinalen en mer ryddig fotballkamp hvor begge lag spilte fotball, men dessverre så ville FFK litt mer enn oss i denne kampen så de tok seieren med 2 - 0 og vant i år også.

Litt småskader og litt lei seg for tapet så kan vi ikke gjøre annet enn å klappe oss selv på skuldra for nok en vel gjennomført tur og turnering hvor vi nok engang havner på pallplass og det er rett og slett et av mange magisk øyeblikk.

En god tone og godt humør i gjengen som på eksemplarisk vis er gode ambassadører for både klubb og logo på tur - vi som ledere er stolte av gjengen vår.

Roger, Petter og Morten.

Annonse fra Eliteserien: