2. plass i NM

SF Gatelag endte på en imponerende 2.plass i NM for gatelag i Fredrikstad.

I det første offisielle NM for gatelag i regi av Fotballstiftelsen så kom Sandefjord`s Gatelag på en veldig velfortjent, stolt og verdig 2. plass etter finaletap mot vertene Fredrikstad.

Annonse:

Vi ankom Hankø på tirsdag formiddag og sjekket inn på Hankø Fjordhotell før det barket i gang med velkomsttale og kamper i rask rekkefølge.

SF møtte Vålerenga i første kamp og til tross for litt uslepne baneforhold dro vi i land seieren med 1 – 0.

Neste kamp var mot Odd og der vant SF gutta 4 – 1.

Tirsdagen ble avsluttet med sosial hygge og bankett middag på Hankø hotell hvor det var buffet og topp underholdning med bidrag fra Odd og Asker. Rett og slett knall stemning blant hele gjengen på ca 250 stk gategutter og støtteapparat.

sosialt
(Foto: Stine Elise Lund)

Onsdag så var det utsjekk og frokost før vi dro til Fredrikstad Stadion for å fortsette cupeventyret.

SF møtte Lillestrøm hvor vi klarte oss med uavgjort og den endte 0 – 0. Dermed ble vi puljevinnere og videre til semifinalen hvor det ble klart at vi møtte favorittene Brann, som har vunnet 3 av 4 tidligere turneringer. Nervene til gutta var i høyspenn, men vel kontrollert.

(Foto: Stine Elise Lund)
(Foto: Stine Elise Lund)

Etter god pep talk av trenerteamet og god planlegging var det tid for kamp. Guttane leverte en knall kamp og vant fortjent 2 – 1. Det var med en og annen tårevåt øyekrok da vi ble gratulert av Brann for finaleplass.

SF møtte FFK i finalen og vi gjorde så godt vi kunne men slitne bein og tunge hoder i varmen trakk FFK det lengste strået og vant finalekampen 2 – 1

Det ble 5 minutter med litt skuffelse men en 2. plass i NM for SF gatelag er noe vi virkelig er stolte av og tar med oss videre inn i serien og bygger videre på.

En utrolig flott gruppe mennesker på tur som leverte både på og utenfor banen og vi i trenerteamet og støtteapparatet er veldig stolte av gutta og jenta vår.

Takk for en flott tur sammen.

Annonse fra Eliteserien: