Mjelde ble overtidshelten

(Sandefjord Fotball - Sogndal 2-1) Erik Mjelde dukket opp på overtid og sikret seieren mot Sogndal foran nesten 6000 tilskuere på Komplett Arena.

Komplett Arena var pyntet til fest og på overtid dukket Erik Mjelde opp. Som han har gjort så veldig mange ganger tidligere. Bergenseren var på rett sted til rett tid og nikket inn seiersmålet foran nesten 6000 tilskuere på tribunen.

Scoring like før pause

Eliteseriekampen mellom SF og Sogndal var tett og jevn. På overtid i første omgang flikket kaptein Håvard inn kampens første scoring. Noe som gjorde at guttane kunne gå til pause i ledelsen.

Det tok ikke mange minuttene ut i andre omgang for gjestene fra saftbygda var ajour. Sogndal kriget og bet seg fast innenfor guttanes 16-meter. Til slutt fikk den store og sterke forsvarsspilleren Reiss Greenidge stanget inn utligningen for gjestene.

AH9_5662
AMPERT: Dommeren måtte roe ned spillerne etter et par voldsomme taklinger. (Foto: Anders Hoven/Digitalsport)

Intensiteten og temperaturen økte utover i omgangen. Bortelagets trenervikar Rune Bolseth måtte til slutt ta midtstopper Kjetil Wæhler av banen etter et par voldsomme taklinger som luktet rødt.

Innbytterne leverte igjen

Bohinen svarte med å bytte inn Rodriguez, Grossmüller og Mjelde midtveis i omgangen. Der de tre skulle vise seg å bli avgjørende i sluttminuttene.

For i kampens siste ordinære spilleminutt dro Grossmüller seg inn i banen fra venstrekanten. Først med en leken tunnel, før han fortsatte innover og fyrte av et skudd. Skuddet var ikke allverden å snakke om men traff en motspiller og Rodriguez, før det endte opp hos Erik Mjelde. Spissen strakk frem hodet og nikket inn seiersmålet til ellevill jubel på banen og tribunen.

Annonse:

Guttane kunne dermed feire sin tredje strake seier i Eliteserien og en fin 5.plass på tabellen før resten av den 19.serierunden spilles søndag.