Kurtovic på lån til Ull/Kisa

Sandefjord og Ull/Kisa er enige om en låneavtale for William Kurtovic (21). Den svenskfødte midtbanespilleren har signert en låneavtale som strekker seg ut til slutten av sommeren.

Annonse:

William Kurtovic har signert en låneavtale fram til slutten av sommeren med Ullensaker/Kisa i OBOS-ligaen. Der vil han bli gjenforent med to tidligere SF-spillere i form av Martin Torp og Kristoffer Normann Hansen.


Hovedpersonen selv var klar på at det var med vemod at han nå forlater SF på midlertidig basis, men ser likevel på avtalen som en gyllen mulighet til å ta ytterlige steg.

(Arkivfoto: Sjur Stølen / Digitalsport)
(Arkivfoto: Sjur Stølen / Digitalsport)

- Det er litt trist, så klart. Jeg har vært i Sandefjord i mange år nå, men jeg tror det er godt for meg å komme til et nytt miljø, spille fotball og få tilbake litt glede, fortalte Kurtovic.

Etter en pangstart på seniorkarrieren, med Eliteseriedebut mot selveste Rosenborg, fikk unggutten flere kamper fra start i både 2015- og 2016-sesongen før fjoråret bød på større utfordringer.

- Mange vet jeg hadde et tøft år i fjor, uten at jeg trenger å gå så mye inn på det. Generelt har det vært tøft om plassene, så jeg tror jeg kommer godt ut av et miljøskifte, sa han.

Alfi til Fram

I tillegg til Kurtovic er også førsteårssenior Alf Øivind «Alfi» Aslesen klar for en låneavtale fram til sommeren er over. 20-åringen, som tidligere har vært på lån i Pors Grenland, skal aksle trøya til Fram Larvik i de nærmeste månedene som kommer.

Gledelig nok for SF-fansen er det at den Watford-utlånte vingbacken Andrew Eleftheriou endelig er offisielt klar for klubben og dermed kan brukes i søndagens kamp mot Stabæk.

 

Annonse fra Eliteserien: