Årets spiller vil ha mer

Under SF Awards gjorde sykdom at vinneren av årets spiller ikke fikk mottatt hyllesten han fortjente fra scenen.

Annonse:

- Det er en hedersbemerkning og en stor ære å bli kåret til årets spiller, sa Storbæk da han fikk vite om prisen.

Nå er Håvard Storbæk frisk, tilbake i full trening og veldig stolt over utmerkelsen han fikk etter innsatsen forrige sesong.

Storbæk spilte 30 kamper og scoret 5 mål (serie og cup) i sin første sesong, etter overgangen fra Odd for ett år siden.

- Han kom hit med store forventninger og har virkelig levert etter bestilling, sa hovedtrener Lars Bohinen fra scenen under prisutdelingen lørdag.


Må opp et hakk

Prisvinneren ser fremover og vil skrive nye stolte sider i klubbens historie i sesongen som kommer.

Nå skal vi et hakk opp og da er det krav som heises tilsvarende.

— Håvard Storbæk

- Nå skal vi et hakk opp og da er det krav som heises tilsvarende. Det gjelder ikke bare oss på banen, men for hele klubben. Det som var bra i fjor, er kanskje ikke godt nok i år. Vi må ha den innstillinga og utvikle oss videre, sier Storbæk.

Sykdommen gjorde at midtbanespilleren også mistet årets første treningskamp forrige uke. På fredag venter en ny treningskamp og den håper Storbæk å få med seg.

- Ja, jeg har et stort håp om å spille den. Sykdommen henger fortsatt litt igjen, men jeg er mye bedre. Jeg trenger kamptrening og håper å være med mot Notodden på fredag.

- Det har kommet inn bra folk i spillergruppa. De er med og hever nivået på treningene. De kommer fra gode klubber og vet hva som kreves for å nå de måla vi har satt oss. Det gjelder å få med alle på lasset og det skal vi klare gjennom vinteren, sier Storbæk til hjemmesiden.

Treningskampen mot Notodden spilles fredag kl. 18.00 på Gamle Stadion. Det vil være gratis inngang for de som ønsker å se kampen.

Flere utdelinger

Storbæk var ikke den eneste prisvinneren som mottok prisen sin på etterskudd. Supporternes ga sin ærespris til Geir Ludvig Fevang og mangeårig styreleder i klubben, Roger Gulliksen mottok prisen SF Ambassadør på stadion onsdag.

AMBASSADØR: Ny SF Ambassadør Roger Gulliksen (t.v) med daglig leder i SF, Per Ketil Berg.
AMBASSADØR: Ny SF Ambassadør Roger Gulliksen (t.v) med daglig leder i SF, Per Ketil Berg.

- Roger er en konstruktiv, positiv og en utrolig hyggelig person. Han representerer spesielt samholdsverdien på en meget god måte og setter alltid klubben foran seg selv, sa daglig leder i SF Per Ketil Berg om utvelgelsen av ambassadøren.

Gulliksen har et sterkt hjerte både for byen og SF. Han har hatt styreverv i klubben som nestleder og leder av klubbstyret helt fra oppstarten i 1998.

Annonse fra Eliteserien: