VI ER TILBAKE I ELITESERIEN!

Lørdag ettermiddag ble det klart at Sandefjord Fotball er tilbake i Eliteserien!

Annonse:

Lørdag ble det klart at Sandefjord Fotball igjen er klar for den øverste divisjonen i Norsk fotball. Etter at vi sikret seieren 1-0 hjemme mot Jerv, kunne altså spillerne, ansatte, frivillige, sponsorer og supportere strekke hendene i været for å feire at vi endelig er tilbake i Eliteserien!

Dette har vært en sesong, hvor laget har presetert jevnt og godt, og kapret til seg de poengene som måtte til for å klare målet som ble satt før sesongen. 10 poeng hver 5 serierunde var fasiten som  skulle holde opprykk. Nå står vi der etter 29 serierunder og har klart det målsettingen våres. Martí Cifuentes og resten av teamet fortjener all den hyllest de kan få for jobben som har blitt nedlagt. En proffesjonalitet og en vilje om å ta laget tilbake i det glade selskap. 

74417319_10162686965835051_5819563081285500928_o
Håvard Storbæk sammen med sine døtre takker Komplett Arena for støtten. Nå legger han skoene på hylla.

Erik Mjelde og Håvard Storbæk mottok sin store og fortjente hyllest
Erik Mjelde fikk virkelig en fortjent hyllest da han før kampen mottok sin velfortjente hyllest fra Espen Bugge Pettersen (Daglig Leder, SF), Gregory Coralles (Leder, Blåhvalane) og våres fantastiske supportere. Erik startet lørdagens kamp, og i det 8.minutt fikk speaker hele stadion til å gi legenden 1.minutt applaus for sin fantastiske karriere! 

For mange så kom det også overraskende på at Håvard Storbæk nå velger å legge skoene på hylla etter sesongen. "Jeg synes det er greit å gi seg mens det fortsatt er gøy å spille fotball. Jer har vært så heldig å få være med på mye. Cupfinale, tatt medalje, opprykk og nedrykk. Det er liksom hele pakken. Så jeg synes det er greit å gi seg mens man har det morsomt med fotballen" sier Håvard Storbæk til Sandefjords Blad.

Opprykksfest på brygga i Sandefjord
Lørdag kveld ble det litt av en fotballfest nede på brygga i Sandefjord. Nødetatene var på plass, og laget skikkelig stemning med blålys og sirener. På scenen, som forøvrig fra en lastebil fra vår fantastiske sponsor Miniekspress Thermo AS, runget det "Vi er blå" fra Morten Vestly og Paul Larsen. Guttane mottok sin store hyllest, og det ble en stor fotballfest på brygga i Sandefjord utover kvelden.

I denne anledning så må vi få takke alle supportere, frivillige, sponsorer og supportere som har stilt opp gjennom denne sesongen! Vi er heldige som har personer i klubben med så store hjerter. Dere fortjener en stor klapp på skulderen, og vi håper samtlige er med oss i det som nå blir en ny sesong i Eliteserien 2020. Vi skal tilbake "sammen med de store" og overraske. 

SAMMEN FOR SANDEFJORD!

Annonse fra Eliteserien: