Velkommen hjem, Kri!

Kristoffer Normann Hansen (25) er tilbake i Sandefjord Fotball. Torsdag skrev han under kontrakten som gjør kantspilleren klar for eliteseriespill i 2020.

Annonse:

– Det er rart å være tilbake, men veldig hyggelig. Det er fortsatt mange jeg kjenner her, og jeg er blitt tatt godt i mot. Det er samme klubben, men den har tatt noen steg. Så det er kjempegøy, sier Kristoffer  i sitt første intervju med klubben etter hjemkomsten.

Kristoffer kom til Sandefjord Fotball som 15-åring fra moderklubben Larvik Turn. I juli 2011, rett før sin 17-årsdag, fikk unggutten sin debut i Adecco-ligaen. Tre år senere etablerte han seg fast i SFs førstelag og står med ti U-landskamper for Norge.

Etter 82 kamper og 11 mål i Sandefjord-trøya, ble Kristoffer solgt videre til Sarpsborg 08 etter 2015-sesongen. Oppholdet i Østfold ble ingen suksess, men i Ull/Kisa fant Larvik-gutten tilbake til storspillet. På 57 kamper scoret han 20 mål for de gulgrønne.

Han er tilbake i Sandefjord for å fortsette å levere.

– Jeg har trua på dette laget, og hadde ikke vært her om jeg ikke trodde at vi kunne slå bra fra oss, sier Normann Hansen.

Se hele intervjuet med Kristoffer her.


Annonse fra Eliteserien: