Vales: - Jeg ble overrasket

Nysigneringen Marc Vales er på plass i Sandefjord.

Annonse:

For én uke siden ble det klart at Marc Vales hadde skrevet under på en 2,5 års kontrakt med Sandefjord Fotball. Landslagsspilleren fra Andorra har nå lagt en uke med trening bak seg og gleder seg til fortsettelsen. 

- Jeg ble overrasket når jeg kom hit. Jeg så for meg en gjeng med hodene ned, lite selvtillit og dårlig stemning på grunn av tabellposisjonen, forteller Vales. - Det har vært helt annerledes enn jeg forventet. Spillerne står virkelig sammen for å komme ut av den situasjonen vi har havnet i på tabellen, og de har tatt meg fort inn i gruppa, fortsetter han. 

IMG_2548
(F.v. Ingvar Jónsson, André Sødlund, Marc Vales, Stian Ringstad og George Gibson på torsdagens trening på Komplett Arena)

Selv om laget ligger sist i Eliteserien er midtstopperen optimistisk. - Jeg vet at klubbens situasjon for øyeblikket ikke er den beste, men jeg ser på det som et spennende prosjekt og et nytt steg videre i min karriere. Jeg ønsker å bidra til at vi vinner flere kamper i høst, fortsetter han. 

- Den andre grunnen til at jeg valgte Sandefjord var Martí (Cifuentes). Jeg kjenner han fra tidligere og vet hva han står for som trener, sier Vales som hadde Cifuentes som trener i den spanske klubben Hospitalet på nivå tre i Spania. Klubben han spilte i før han gikk til finske SJK Seinäjoki som var siste stopp før Sandefjord. 

Forsvarsspilleren debuterte på landslaget som 17-åringen og har over 50 landskamper for Andorra. Hans defensive kvaliteter kan komme godt med allerede til helgen når Eliteserien sparkes i gang etter sommerpausen. Vales og guttane skal forsøke å slå Vålerenga på søndag. 

Marc Vales

  • Fullt navn: Marc Vales González

  • Født: 4. april 1990

  • Fødested: Les Escaldes, Andorra

  • Posisjon: Forsvar

  • Draktnummer: 17

Annonse fra Eliteserien: