Uavgjort mot Grorud

Hele troppen fikk en god gjennomkjøring etter gårsdagens kamp mot Grorud. Kampen endte til slutt 1-1.

(Foto: Torstein Flåm)

Torsdag kveld fikk en se hele troppen i aksjon etter at guttane gjennomførte årets tredje treningskamp på Gamle Stadion i Sandefjord. Kveldens motstand var nyopprykkede Grorud, og det var de gule og hvite for anledningen som startet kampen best.

Og det er Grorud som scorer det første målet etter 14.minutter. Ballen blir spilt i bakrom, og Grorud vinner andreballen. Innlegg fra høyrekanten, og med fire gule spillere i boksen er dem frempå og det er Osvar Aga som setter inn kveldens første scoring.

Sandefjord Fotball utligner på overtid av 1.omgang (45 +2). William Kurtovic får ballen på venstrekanten, og slår et perfekt innlegg bak forsvarsrekken til Grorud. På bakre stolpe ligger Marcus Victorio (prøvespiller) og lurer, og pirker inn en utligning før dommer sender lagene til pause. Dette blir resultatet som står seg til kampslutt.