Uavgjort mot Brann

Det som så ut til å gå veien, ender med kun 1 poeng i overtidsminuttene mot Brann søndag kveld.

Det hele startet så perfekt, der forsvarskjempen Martin Kreuzriegler ruver i feltet og banker inn 1-0 til vertene. Resultatet står seg til pause, og vi får en godfølelse før 2.omgang starter.

Da klokka bikker 60.minutter, så blir det underholdning av øverste klasse! Først banker Brann inn utligningen ved Robert Taylor. Umiddelbart etter så er Harmeet Singh frempå og banker til venstrebeinet. Vi er igjen oppe i føringen.

Etter 63.minutter så er det Vidar Ari Jonsson, mannen som tidligere har spilt i den røde Brann-drakten frempå en retur fra keeper. 3-1 til Sandefjord, og det hele ser lyst ut. Kun 5 minutter senere, blir det spenning i kampen igjen der Petter Strand får tildelt målet etter slurv fra Jacob Storevik.

På overtid av overtid så smeller det. Brann får corner, og sender alle mann opp til pumpene. Det ender med en retur som havner i beina på Fredrik Haugen. Haugen smeller til, og ballen fyker inn i nettmaskene. Dermed ender kampen 3-3!