Tusen takk

Resultatet ble ikke slik vi ønsket oss i bortekampen mot Hallingsdal. Det var likevel mye positivt å ta med seg inn i de to siste kampene mot Røa 2 og Urædd/ Pors. Vi har mange gode og viktige samarbeidspartnere, men er nødt til å skryte av bussleverandøren vår Euroreiser i Larvik og pizzaleverandøren vår Peppes Pizza i Sandefjord som sammen sponset hele reisen vår til Hallingdal. Nå er vi klare for ny reise til Røa da selvfølgelig med Euroreiser og pizza fra Peppes Sandefjord.

Ass. trener Peter Kovacs oppsummerte kampen mot Hallingdal slik:

"Et overraskende tap den søndagen dessverre. Vi startet bra og skapte en stor mulighet med Sofie Igelkjøn rett etter avspark. Vi hadde ballen mye og vridde spillet akkurat slik vi ble enige om før kampen. Hallingdal scoret etter 7 minutter på et langskudd. Litt posisjoneringsfeil i boksen før dette målet.

Jentene stresset ikke, men fortsatte i det samme sporet. Vi skapte sjanser og Hallingdal hadde nesten ikke ballen i det hele tatt. Et helt ufarlig skudd gikk inn midt i 1. omgang og Hallingdal gikk opp til en 2-0 ledelse før pausen.

Starten av 2. omgang ble nesten lik som den første. Vi skapte sjanser, gode bevegelser, men ballen ville rett og slett ikke i mål. Enten dårlige valg eller en keeper som sto i veien. Fra 60. minutt gikk vi over til 3-5-2 med Hanna og Frida på topp med Lykke og Emily som vingbacker. Vi fikk et enda større spillemessig overtak som resulterte i en redusering ved Hanna.

I de siste 10 minuttene ble vi litt mer sårbare bakover siden vi jaget mål. Vi hadde nok sjanser til å score både 1, 2 og 3 mål, men resultatet ble 2-1 til Hallingdal.

I dag går turen til Røa Fotball Elite 2. Spillemessig må vi bare fortsette med gode prestasjoner."