To nye forsterkninger på plass

Sandefjord Fotball kunne tirsdag presentere to nye signeringer på Komplett Arena. Foran klubbens samarbeidspartnere kunne Flamur Kastrati og Thomas Kind Bendiksen presenteres som nye SF-spillere.

Kastrati kommer fra den berømte 91-generasjonen som tok bronse i EM i Israel. I høst spilte han for Aalesund, men fikk ødelagt mye av tiden der på grunn av skade. Kastrati har også en fortid i Strømsgodset, FC Twente og MSV Duisburg.

Hovedtrener Lars Bohinen er meget godt fornøyd med sine to siste signeringer.

- Flamur er en vinnerskalle som alltid gir jernet for laget. Jeg tror Sandefjord-publikummet vil ta Flamur til seg ganske raskt. Han har spilt noe kant i enkelte klubber, men er hentet inn her for å spille ren spiss. Hans kvaliteter vil passe godt inn i 3-5-2 systemet vårt, sier Bohinen.

JRC_6256.jpg
GODSET: Her jubler Flamur Kastri for scoring sammen med lagkamerat Øyvind Storflor. (Foto: Robert Christensen Digitalsport)

- Han hadde en vanskelig sesong i 2016, med en skade som satte ham ut i en lengre periode. Han er klar på at han skal være en nøkkelspiller for oss i 2017, komme seg på landslaget (Kosovo) og bidra til å sikre at SF også i 2018 er et Eliteserielag. Jeg tror han vil utfordre gruppa med sitt sterke behov for å vinne. Det trenger vi i vår gruppe. Personlig gleder jeg meg til å jobbe med ham, legger Bohinen til.

Også Kind Bendiksen er Bohinen glad for å endelig få til klubben.

- Thomas er en spiller jeg falt for i 2014, da vi knivet med Tromsø hele sesongen om opprykk. Jeg har forsøkt å hente han ved to anledninger tidligere, men da valgte han feil begge gangene. Nå har jeg endelig lykkes med å få ham hit, sier Bohinen om Kind Bendiksen.

BB160407CS059.jpg
ELFSBORG: Thomas Kind Bendiksen kommer fra Elfsborg der han spilte i 2016. (Foto: Digitalsport)

- Thomas har stor arbeidskapasitet, dekker store områder og er en god pasningsspiller. Han er engasjerende i stilen, vil ha ball og liker å være involvert. Som Flamur har han også en sterk vinnervilje. Han er i sin beste alder som spiller og kommer med erfaring fra høyeste nivå. Begge disse spillerne vil komme med nye ting til gruppa, både som spillere og som personligheter, fortsetter Bohinen.

Annonse fra Obos-ligaen: