Tapte mot serieleder Rosenborg

(Rosenborg BK - Sandefjord Fotball 5-1) Serieleder Rosenborg BK ble for sterke på eget gress.

Annonse:
Hovedtrener Lars Bohinen tok med seg mannskapet sitt til Trondheim for å møte serieleder Rosenborg BK. I startoppstillingen gjorde han en endring fra sist til møtet med Kåre Ingebrigstens gutter. Toppscorer Flamur Kastrati var tilbake på topp, ellers startet guttane uforandret.

I det 23. minutt tok hjemmelaget ledelsen ved Mathias Vilhjalmsson. Nicklas Bendtner, Mike Jensen og Vegard Hedenstad økte hjemmelaget ledelse ytterligere før pause og drepte all spenning i kampen.

Kvarteret før slutt scoret Hedenstad sitt andre i kampen. Like før slutt reduserte Flamur Kastrati for guttane med et nydelig hodestøt. Hans sjette mål for sesongen.

Kampfakta

Eliteserien 16. runde

Rosenborg Ballklub - Sandefjord Fotball 5-1 (4-0)

Lerkendal Stadion

Tilskuere: 16 571

Dato: 8. juli.

Mål: 1-0 Vilhjalmsson (23'), 2-0 Bendtner (32'), Jensen (34'), Hedenstad (38'), Hedenstad (75'), 5-1 Kastrati (85’),

Gule kort: Meling (RBK) Bindia, Valles (SF)

Rosenborg BK (4-3-3): André Hansen - Vegard Hedenstad, Tore Reginiussen, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik - Mike Jensen (Jevtovic, 59'), Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland (de Lanlay, 68'), Nicklas Bendtner, Mathias Vilhjalmsson (Meling, 77')

Sandefjord Fotball (5-4-1): Ingvar Jónsson – Victor Demba Bindia (Shamohammad, 80'), Abdoulaye Seck, Christer Reppesgård Hansen, El-Hadji Gana Kane, Joackim Olsen Solberg - Pau Morer (Mjelde, 46'), Enric Vallès (Kurtovic, 58'), Håvard Storbæk, Andrè Sødlund - Flamur Kastrati