Tapte mot Dynamo Brest

(Sandefjord Fotball - Dynamo Brest 0-1) Guttane tapte 0-1 mot det hviterussiske laget Dynamo Brest i Albir mandag ettermiddag.

Det endte med tap for det hviterussiske laget Dynamo Brest i Alicante. Brest scoret tidlig i første omgang og det skulle vise seg å bli kampens eneste mål.

Guttanes største sjanse kom i andre omgang ved innbytter Petér Kovács. Ballen havnet i bena på spissen innenfor 16-meteren, men avslutningen ble reddet av keeper.

Det var mange som ble overrasket da dommeren ikke blåste straffe etter at en Dynamo-spiller tok ballen med handen i egen 16-meter. Protestene til guttane ble ikke hørt og spillet fortsatte.

De store sjansene uteble og guttane gikk målløse av banen.

Tirsdag reiser guttane tilbake til Norge etter to uker på treningsleir i Spania.