Takk for i år!

Gullvinnerne i Aalesund ble for sterke, og tok sin 15 seier på hjemmebane denne sesongen.

Annonse:

Obosligaen 2019 er historie, og sesongen for Aalesund og våre spillere er over for i år. Aalesund har hatt en meget sterk sesong dette året, og har vært vanskelig nøtt å knekke for lagene i OBOSligaen. I dag blir dem også et nummer for store, og vinner sin 15 seier på hjemmebane. 15 av 15 på eget gress står det respekt av.
MEN, hvilken sesong Sandefjord Fotball også har prestert!

Sandefjord Fotball fikk en god start på kampen, og tar ledelsen etter 22.minutter ved William Kurtovic. Aafk-keeper Andreas Lie er unøyaktig og skyter ballen i magen på William Kurtovic. Willy får kontroll, og skyter ballen langs gressmatta og i mål. Få minutter senere, så utligner tangotrøyene til 1-1 ved Torbjørn Agdestein. Får ta ned ballen innenfor 16-meteren, og banker ballen bak Jacob Storevik. Dette er resultatet som står seg til pause. 

Etter 69.minutter så er det Niklas Castro som banker inn 2-1 til hjemmelaget etter et uttagbart skudd fra 25 meter. Etter 71.minutter så gjør Martí Cifuentes noen grep, og setter inn på klubblegenden Erik Mjelde om spiller sin siste fotballkamp på toppnivå. Et vemodig spillerbytte som skjer på Color Line Stadion her altså. 

George Gibson får også muligheten de siste 15.minuttene av kampen. George som nylig ble tatt ut til U20-privatlandskampen mot Polen i november. Etter 79.minutter så er det Torbjørn Agdestein som er frempå igjen, og poengterer kampen 3-1 og vi må desverre se oss slått av gullvinnerne i årets OBOSliga. 

TAKK FOR I ÅR!
Sesongen 2019 er altså historie, og vi må benytte sjansen til å gi en stor takk til alle supportere som har fulgt oss gjennom denne sesongen. Tusen takk til alle frivillige som har hjulpet oss med alt fra vaffelsteking til billettsalg. Dere har igjen vært til stor innsats, og vi er stolte over hva dere alle gjør for klubben. Uten frivillige så hadde vi ikke klart til å gjennomføre så gode arrangementer som vi har gjort. 

Tusen takk til alle samarbeidspartnere som har vært med klubben i tykt og tynt, og vi gleder oss til flere år med dere på laget! Nå starter forberedelsene inn mot sesongen 2020, og vi gleder oss til Eliteserien!

VI SES I ELITESERIEN 2020!

Annonse fra Eliteserien: