Styrker kontinuitet og lokal tilhørighet

Martin Jensen (t.v) løftes opp fra hovedtrenerjobben på vårt U-21 lag til å bli utviklingsavdelingens nye leder. Samtidig ønskes Tom Helge Jacobsen hjertelig velkommen tilbake til SF. Nå som vår nye hovedtrener for U 21- gruppa.

Vi har gleden av å presentere nye krefter og roller i Utviklingsavdeling.

Martin Jensen løftes opp fra hovedtrenerjobben på vårt U-21 lag til å bli Utviklingsavdelingens nye leder. Med Martin i denne rollen får en person med stor arbeidskapasitet, god faglig kompetanse og herlig humør. Han har lang fartstid i klubben som både spiller og trener, og kjenner følgelig både klubb, by og nærområde ekstremt godt. Dette er gode forutsetninger inn i hans nye rolle i klubben. Martin vil i tillegg påbegynne årets UEFA A-lisens. Dette vil gjøre at han også vil være tett på U 21-gruppa i det daglige i store deler av årets sesong.

På bakgrunn av de ormrokkeringene vi gjør i Utviklingsavdelingen ønsker vi Tom Helge Jacobsen hjertelig velkommen tilbake til SF, som vår nye hovedtrener for U 21- gruppa. Tom Helge vil forsterke vår lokale tilhørighet og identitet som klubb. Han har høy fotballfaglig kompetanse, både fra et spiller og trenerperspektiv. Vi håper og tror at hans trenererfaring fra både klubb og aldersbestemte landslag vil hjelpe våre talenter til å ta enda større steg, slik at vi kan utvikle flere talenter inn til vårt A-lag. Han vil i tillegg til den nye rollen i SF fortsette i jobb på SVGS. Dette gjør at vi kan opprettholde en sterk link mellom klubb og skole lokalt i Sandefjord. Tom Helge vil sammen med Tom Erik Andersen danne et sterkt team i U 21-gruppa som vi tror vil løfte spillergruppa videre.

Vi i SF ønsker både Martin og Tom Helge lykke til i sine nye roller i klubben.

Sammen for Sandefjord.

Annonse fra Obos-ligaen: