Stygt tap mot Tromsø

(Sandefjord Fotball - Tromsø 0-5) Guttane gikk på et stygt tap mot Tromsø på La Manga.

Vinterens femte treningskamp endte med et vondt tap for Tromsø.

De røde og hvite tok ledelsen etter bare fem minutter. En corner ble svingt inn på bakerste stolpe, der Christian Landu Landu fikk gå opp alene og heade Tromsø i ledelsen.

Etter den dårlige åpningen kom guttane mer inn i kampen. Etter ti minutter vant Håkon Lorentzen ballen høyt i banen og fikk den videre til spissmakker Flamur Kastrati. Kastrati gikk for mål i god skuddposisjon, men dessverre gikk skuddet til side for mål.

BENDIKSEN: Thomas Kind Bendiksen spilte hele kampen mot gamle lagkamerater. (Foto: Anders Hoven/Digitalsport)

Ingen av lagene skapte noen flere store sjanser for hvilen og lagene gikk til pause med Tromsø ett mål foran.

Andre omgang var også lenge jevnspilt. I det 57. minutt fikk Tromsø straffe etter en duell der Joackim Olsen Solberg og Enric Vallés var innblandet. Sigurdarson plasserte ballen ned til høyre og økte ledelsen til Tromsø.

BAKLENGS: Enric Vallés og Joackim Olsen Solberg depper etter mål i mot. (Foto: Anders Hoven/Digitalsport)

Samme mann fikk muligheten fra krittmerket igjen bare minutter senere. Nok en gang var guttane på etterskudd og en Tromsø-spiller gikk i bakken. Sigurdarson plasserte ballen ned i samme hjørne og Øystein Øvretveit etter ballen, men kunne ikke hindre at Tromsø gikk opp til 3-0.

På slutten av kampen scoret Tromsø to ganger til og sørget for et stygt resultat for guttane på La Manga.

Neste treningskamp og mulighet til å vise seg fra en bedre side er allerede mandag kl. 16.00 mot Kristiansund BK på La Manga.

Kampfakta

Treningskamp
Sandefjord Fotball - Tromsø 0-5 (0-1)
La Manga

Mål: 0-1 Landu Landu (5'), 0-2 Sigurdarson, straffe (57'), 0-3 Sigurdarson, straffe (64'), 0-4 Sigurdarson (75'), Espejord (87')

SFs lagoppstilling: Øystein Øvretveit - Lars Grorud (Jablinski, 80'), Christer Reppesgård Hansen (Kane, 71'), Joackim Olsen Solberg - André Sødlund, Håvard Storbæk (Morer, 46'), Enric Vallés, Thomas Kind Bendiksen, Erik Mjelde - Flamur Kastrati (Kebbie, 64'), Håkon Lorentzen