Åpningskamp mot Lyn 21.juli 2007. (Foto: Anders Hoven, Digitalsport)

Bli med i jakten på ny publikumsrekord!

Etter flere meldinger fra personer som ønsker å støtte klubben, ser vi nå på en ny mulighet til å sette ny rekord. Denne gang til en fiktiv fotballkamp!

Annonse:

Det er full stopp i fotball-Norge, og mange klubber har dermed ikke hatt noe annet valg enn å permittere spillere, trenere og ansatte grunnet mangel på arbeid. Klubbene ser nå på andre inntjeningsmuligheter, og det finnes en rekke fantastiske varianter ute.

Vi ser dermed anledningen til å skru tiden tilbake til året 2007. Året hvor vi tok et nytt steg som profesjonell fotballklubb, og fikk en splitter ny arena med fantastiske fasiliteter. 

Komplett.no Arena ble innviet hjemme mot Lyn den 21.juli og 8.103 tilskuere var tilstede på tribunen. Kampen ble vunnet 3-0, og Kari Arkivuo ble arenaens første målscorer etter å ha bredsidet ballen i mål fra 5 meter etter kun 18. minutter spilt. Nå ønsker vi å gjenskape denne magien, og se om vi klarer å selge så mange billetter til fiktiv fotballkamp og sette ny rekord i antall tilskuere. 

Hvordan kan du støtte klubben:

Alternativ 1:

  1. Gå inn på Vipps, og søk opp Sandefjord Fotball eller skriv inn #96575
  2. Velg deretter "Utforsk butikken"
  3. Så velger du x-antall billetter du ønsker å kjøpe/støtte klubben med. 

Alternativ 2:

  1. Kjøp billetter vi TicketCo.no og velg antall fiktive kampbilletter.
  2. Link til kjøp av billetter finner du her.

Hver 50-lapp beregnes som 1-en stk billett.

Inkludert i billetten får du høydepunkter, reaksjoner og tilbakeblikk fra klubbens historie hver dag på Sandefjord Fotball´s facebook-side!

Du får selvfølgelig tilgang til alt dette uten kjøp av billett også, men hva er vell en bedre følelse av å føle på at man har støtten klubben i en vanskelig periode. Samtidig så kan en være stolt over å se tilbake på en tilskuerrekord man selv er med på!

Samarbeidspartnere

Vil våre fantastiske samarbeidspartner eller nye bedrifter der ute å være med på å støtte klubben og jakten på en ny tilskuerrekord ved å kjøpe et større antall billetter, kan du sende en mail til simen@sandefjordfotball.no.

Oppdateringer fra våre samarbeidspartnere:

  • Sandefjord Bredbånd er første partner ut som kjøper hver sin fikitv kampbillett til alle sine ansatte. Vi takker for bidraget!

Målet er å holde motivasjonen og engasjementet oppe til vi kan samle troppene igjen, og virkelig føle på gjensynet med Eliteserien. Sammen skal vi komme sterkt ut av denne pendemien.

SAMMEN FOR SANDEFJORD!

 

Annonse fra Eliteserien: