Storseier i årets første treningskamp

Da er første kamp i 2019 unnagjort her i Tyrkia mot FC GBU 75 Savelovskaya.

Vi startet kampen uten å vite så mye om motstanderlaget, men var klare på at vi skulle spille vårt spill. Fokus var å øve på de momentene som vi har gjort på treningene nå de første dagene av året.

Det hele starter etter 10.minutter hvor det blir spilt en ball tilbake til keeper. Han surrer litt med beina, og George Gibson er oppmerksom på muligheten. Keeper får til slutt kontroll, men her var vi nære en tidlig ledelse på kampen.

14.minutter har gått og vi får en ny stor sjanse. Mohamed Ofkir er frempå på høyresiden, kommer seg forbi og legger den fint ut til Rufo som får til en avslutning. Men ballen går over mål.

1-0         Etter 19.minutter så er det Herman Solberg Nilsen sin tur til å utfordre på siden. Han kommer seg forbi, og forsvarer ser seg nødt til å dra han ned på ulovlig vis. Dermed ender det opp med straffespark til SF. Den setter Rufo trygt i mål.

2-0         Etter 24.minutter så er det dårlig klarering av keeper. William Kurtovic er rask i blikket og ser at målet står tomt. Den havner i stolpen, men der er Mohamed Ofkir klar på returen og setter den i mål!

3-0         41.min  William Kurtovic slår igjennom til nykommeren Brice Wembangomo som kommer på et kjempe løp igjennom motstanders forsvar. Han setter den enkelt forbi keeper og i mål!

PAUSE

3-1         48.min  Kommer en redusering ut av ingen ting (får ikke med meg situasjonen selv..)

4-1         54.min  Vidar Ari Jónsson kommer fint på høyresiden og legger inn. De klarerer, men ballen havner i beina på Stefan Mladenovic som klinker til. Den går via en forsvarsspiller og i mål!

5-1         58.min  Stefan Mladenovic drar av en mann innenfor 16-meteren og blir lagt i bakken. Dermed soleklart straffespark. Denne gang er det Pontus Engblom som står klar fra 11-meteren og setter den i mål!

6-1         68.min  Forsvaret slår en dårlig ball rett i beina på Håvard Storbæk. Han titter opp og spiller Pontus Engblom som kommer alene med keeper, nytt mål!

7-1         72.min  Ole Breistøl får med seg ballen på lekkert vis gjennom forsvaret og inn i 16-meteren. Han legger den over til Pontus Engblom som står alene foran mål, og dermed scorer Pontus Engblom sitt 3. for dagen.

8-1         75.min  SF fortsetter å presse på med masse folk. Rommene har blitt store og vi strekker dem veldig! Håvard Storbæk kommer ned på høyresiden, og lobber ballen over alle i feltet. Der kommer Erik Mjelde og header den sikkert i nota!

9-1         80.min  Håvard Storbæk får stå alene med ballen på 17-meter og kan enkelt sette den høyt i målet for keeper. LEKENT!

10-1       84.min  Det stopper ikke der nei.. Håvard Storbæk slår Pontus Engblom igjennom som runder keeper, og kan notere seg for sin 4-fjerde scoring for dagen!