Spiller i gult mot Rosenborg

Sandefjord Fotball vil spille i gul drakt mot Rosenborg onsdag 5. april for å hedre 100-års jubilanten Sandefjord Ballklubb.

Annonse:
Sandefjord Fotball har søkt NFF og fått ja, til å spille i gult og sort mot Rosenborg på Komplett Arena onsdag 5. april. 

Klubben ønsker å benytte de gule draktene for å hedre 100 års-jubilanten Sandefjord Ballklubb, som er en av klubbens to moderklubber. Draktene vil også bli brukt som bortedrakter i 2017-sesongen.

Stolt Ballklubb-gutt

- Det er kult at vi skal hedre klubben med gule drakter denne sesongen, sier André Sødlund som spilte i klubben fra han var seks til han var 15 år gammel.

I dagens SF-tropp har både Sødlund og William Kurtovic spilt for Ballklubben i løpet av sine første fotballår.

- Jeg har mine beste fotballminner fra tiden i Ballklubben. Det er en fantastisk fin klubb som har betydd mye for meg, smiler Sødlund som stolt viser frem årets bortedrakt.

Moderklubben 100 år

27. februar fylte Ballklubben 100 år - også andre storheter som Rosenborg Ballklub og Lillestrøm Sportsklubb runder 100 år i 2017.

Daglig leder i Sandefjord Fotball, Per Ketil Berg er stolt av å kunne markere jubileet til en av klubbens to moderklubber.

- Det er første gang vi har en gul drakt. Det er først og fremst for å markere en av moderklubbene våre som er 100 år i år, forteller Berg.

Klubbens tredjedrakt vil i 2017-sesongen være hvit.

Annonse fra Eliteserien: