Solid 7-0 seier over Eik Tønsberg

SF Kvinner forbedret målforskjellen med 7 mål i helgens kamp mot Eik Tønsberg. Det kan bli viktig i kampen om å vinne 2. divisjon og plassen om kvalifisering til opprykk.

Annonse:

Ass. trener Peter Kovacs fortalte det var en revansjesugen gjeng som kom til Eik etter tapet i vårsesongen. Hele troppen var fokusert fra oppmøte og helt frem til kampslutt.

Det var en rolig start på kampen, men fra det første målet kom i det 27. minutt var det bare ett lag på banen. Gode kombinasjoner, solid forsvarsspill og 7 fine mål. Det kunne blitt enda flere mål. Det stod 4-0 til pause.
 
Hele troppen fikk spilletid etter en hektisk periode med mange kamper, mye trening og skolestart. Det blir viktig å ha med alle inn i en spennende høstsesong. Ekstra gøy er det da at hele seks forskjellige spillere noterte seg på scoringslisten når kampen ble blåst av og det stod 7-0 på måltavlen.
 
Nå har vi en full uke til å forberede oss godt inn mot kampen mot Gimletroll. Det blir en spennende utfordring å møte vår største utfordrer Gimletroll på Komplett Arena søndag 8. september kl. 15.00.
 
Vi stilte med følgende lag:

Hannah Wulfsberg

Kristine Bø Andersen
Ingrid Ask Andreassen
Emma Haugen
Tuva Tomren Malmberg

Maren Knudsen
Sofie Taule
Hanna Celius
Emilie Finnevolden

Frida Olafsen
Lykke Johnsen Mørken

På benken hadde vi: Michelle Kruge Bjerke, Yalda Shams, Emily Anvik, Maria Prestegården, Sofie Igelkjøn, Lisa Verpeide og Maren Norøm.

Kom og støtt jentene i seriefinalen mot Gimletroll søndag 8. september kl. 15.00 på Komplett Arena. Billetter kan du kjøpe her.

Følg jentene på Facebook og Instagram!

Annonse fra Eliteserien: