Solid 5-1 seier borte mot et sterkt LSK 2

Mye gikk SF Kvinner sin vei i helgen. Først gjorde vi jobben selv med å vinne kampen borte mot LSK 2 hele 5-1. I Kristiansand spilte Gimletroll 3-3 mot Hallingdal. Dermed har vi fått en luke ned til Gimletroll på andre plass med 5 poeng.

Melissa oppsummerer kampen slik; kampen startet friskt i favør oss med noen tidlige innlegg som ga oss et par halvsjanser. I denne perioden fikk vi også en corner som Sofie Igelkjøn slo perfekt rett på pannebrasken til kaptein Emilie Finnevolden og det stod 1-0. Etter det og utover i omgangen var det Lillestrøm som kom mer og mer med i kampen. De kom på noen farlige overganger som vi mesterlig klarte å unnvære i mål. Rett før pause fikk vi frispark fra skrått hold utenfor 16 meteren. Igjen gjør Igelkjøn seg klar. Keeperen til LSK 2 ofret seg og reddet ved å hoppe inn i stolpen. Det gir en retur som Tuva setter i mål, 2-0 til oss. Til tross for ledelsen gikk vi inn i pausen uten å være veldig fornøyde. Avstandene ble store og vi hang ikke helt sammen defensivt.

Vi strammet litt opp og startet 2. omgang på en bedre måte. I tillegg gjorde Lillestrøm flere offensive bytter som resulterte i en hands etter en corner. Korrekt dømt straffe og det sto 2-1. Vi hadde flere gode perioder i 2. omgang. Lillestrøm måtte etter hvert mer fremover i banen for å utligne. Det åpner seg mer rom og dermed større muligheter for oss. Vi får da 3 raske scoringer på slutten av kampen signert av Igelkjøn, Finnevolden og Maren Knudsen. 3-1 målet til Igelkjøn er forøverig SF Kvinner´s mål nummer 300. En meget solid borteseiet mot et godt Lillestrøm. Idag var det mange gode prestasjoner, men det var først og fremst en veldig god lagseier.