Solberg Nilsen: - Jeg skal bare fortsette

Herman Solberg Nilsen (19) har spilt de to siste kampene i Eliteserien og ønsker nå å gjøre høyresiden til sin plass på laget.

Annonse:

Med Joackim Olsen Solberg og Victor Demba Bindia ute fikk Herman Solberg Nilsen startplass mot Lillestrøm for to serierunder siden. 

Unggutten spilte godt og fikk fornyet tillit hjemme mot Vålerenga forrige helg. En kamp der hjemmepublikummet kåret han til lagets bestemann. Unggutten selv er fast bestemt på at han kun skal fortsette å gjøre en god jobb når han får sjansen. - Jeg har veldig lyst til å gjøre høyresiden min. Jeg føler selv jeg har gjort det godt i de to kampene jeg har spilt og ønsker å fortsette med det, smiler Solberg Nilsen.

Herman Solberg Nilsen her sammen med Emil Pálsson etter siste trening før Odd.
Herman Solberg Nilsen her sammen med Emil Pálsson etter siste trening før Odd.

På fotballens festdag, 16. mai, venter Odd på Skagerak Arena. - Jeg har ikke følt så mye nerver før kampene. Jeg har tatt det med ro og hatt troen på at jeg kan gjøre jobben jeg blir satt til å gjøre, sier Herman. Og legger til: - Jeg forventer en tøff og jevn kamp mot Odd. Det blir sikkert bra trøkk fra tribunen og en spennende kamp. 

Bli med å støtt Herman og guttane på tribunen i kveld. Kampen på Skagerak Arena har avspark kl. 18.00. 

Herman Solberg Nilsen

  • Født: 30.04.99

  • Fra: Nanset, Norge

  • Posisjon: Midtbane

  • Draktnummer: 34

Annonse fra Eliteserien: