Snudde til seier mot Start

(IK Start - Sandefjord Fotball 1-2) En solid andre omgang sørget for at guttane snudde og vant treningskampen mot IK Start i Sørlandshallen.

Vinterens fjerde treningskamp endte med 2-1 seier mot divisjonskollega IK Start i Sørlandshallen fredag kveld.

Hjemmelaget tok en tidlig ledelse da de kom seg rundt på venstrekanten og fant spissen Finnbogason som headet ballen i mål bak Holmen Johansen.

Annonse:

Ledelsen holdt de inn til pausen. Andre omgang var knappe ti minutter gammel da Flamur Kastrati ordnet balanse i regnskapet. Andrè Sødlund spilte en perfekt gjennombruddspasning til Kastrati som plasserte ballen nede i det lengste hjørnet.

Sødlund holdt på å sende guttane i ledelsen bare minutter senere. Vingen snappet opp en løs tversoverpasning i Start-forsvaret og fosset fremover. På 16 meter gikk han for skudd, men ballen gikk på feil side av stolpen.

Trener Powell gjorde flere bytter i andre omgang og fikk se guttane styre kampen. I det 76. minutt kom vinnermålet. Først headet Seck innlegget fra Olsen Solberg i tverrliggeren. Ballen spratt ut i feltet der innbytter Normann Hansen headet den tilbake mot mål. På streken fomlet en Start-spiller ballen over linja og guttane kunne juble.

Dermed ble scoringen til Normann Hansen kampens siste. Larviksgutten som denne uken har trent med klubben.

Nå er det kun en måned igjen til seriestart. Mandag reiser troppen til Marbella der en 12-dagers treningsleir venter.