600 tilskuere på kamp: - Slik fordeles billettene

Regjeringen tillater nå å slippe inn opptil 600 tilskuere på utendørs arrangementer. Slik fordeler vi kampbillettene.

Annonse:

Myndighetene har nå åpnet mulighetene for å slippe inn 600 tilskuere på offentlige utendørs arrangementeter, og dette er vi naturligvis takknemmelige for. Økningen for antall tilskuere gjelder fra 12.oktober, noe som betyr at vi kan ha flere tilstede mot Vålerenga 18.oktober kl 20:30 på Sandefjord Arena. For en fotballkamp dette blir!

Det er mange som ønsker seg på fotballkamp i disse tider, og dette er vi selvfølgelig glade for. Vi prioriterer sesongkortinnehavere og samarbeidspartnere, og vil foreta en loddtrekning ut fra fordelingen lengre ned i saken. Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har kjøpt sesongkort for sesongen 2020, og ønsker å gi dem en stor del av antallet på de resterende hjemmekampene av årets sesong.

Slik fordeles kampbillettene basert på loddtrekning:

  • 50 billetter til syngende supportere
  • 200 billetter til samarbeidspartnere
  • 350 billetter til private sesongkortinnehavere

Alle syngende + private sesongkortinnhavere blir tildelt plassering på Harmonie-tribunen (mot ringveien), og får tydelig informasjon om hvilken inngang som skal benyttes på sin tilsendte billett fra Ticketco. Våre samarbeidspartnere blir tildelt plassering på hovedtribune, og benytter inngang 3.

Det er viktig at en benytter seg av tilsendt inngang, da de ulike kahortene ikke skal overstige 200 personer. Vi sørger for øvrige tiltak på stadion med blant annet 1-ett ledig sete mellom hver person. Dette gjelder også familiemedlemmer.

Dersom du blir trekt ut, vil du motta en epost/melding fra Sandefjord Fotball med en svarfrist. Svarer du ikke innen fristen, vil mulighetene gå videre til en annen person. 

NB! Lokale myndigheter kan innføre strengere retningslinjer dersom smittesituasjon tilsier det. Endringer kan derfor forekomme. 

Annonse fra Eliteserien: