Slik fordeles kampbillettene

Kampprotokollen tillater nå å slippe inn 200 tilskuere på kamp. Klikk dere inn på saken for å se hvordan vi fordeler kampbillettene.

Annonse:

Søndag kom beskjden at det blir tillatt å slippe inn 200 tilskuere på kampene, men etter smittervernsreglene. Det er ingen enkel oppgave å velge ut 200 personer til å komme inn på vår første hjemmekamp, men vi har valgt å prioritere sesongkortinnhavere, syngende supportere og samarbeidspartnere. Det vil foregå en loddtrekning blant alle som har kjøpt sesongkort. De som blir trukket ut vil få en mail om tildelt kampbillett i løpet av onsdag kveld, og får en svarfrist innen Torsdag 18.juni kl 20:00. Dersom du ikke kan, eller ikke har meldt inn ditt svar før tidsfristen blir det foretatt en ny trekning. 

Alle som har blitt trekt ut, og har takket ja innen tidsfristen vil motta en elektronisk billett som kun er gyldig til kommende kamp mot Start førstkommende Søndag kl 18:00. Alle billetter vil plasseres på Felt K, med god avstand iht. smittevernsreglene. Billetten er personlig, og kan IKKE gis bort til andre. 

Slik fordeles kampbillettene:

  • 30 billetter til syngende supportere
  • 10 billetter til inviterte gjester
  • 20 billetter til utvalgte samarbeidspartnere
  • 140 billetter til sesongkortinnhavere (loddtrekning)

For dem som ikke har blitt trukket ut til å komme inn på kamp, ber vi vennligst ikke besøke/dra til stadion denne dagen. Det oppfordres dermed til å se kampen på storskjerm i Kurbadhagen, eller på James Clark.

Annonse fra Eliteserien: