SF videre til 3.runde i NM

Sandefjord Fotball tar seg videre til 3.runde i NM etter en tøff kamp borte mot Jerv.

Det er onsdag, og SF møter Jerv på en fantastisk gressmatte i Grimstad. Etter dårlige minner fra 2.runde i fjor, så håper vi på en bedre prestasjon denne gangen og ta seg videre til 3.runde.

Jerv starter kampen friskt, og gjør SF skremmende dårlige. Jerv kommer til noen store sjanser, og har absolutt mulig til å sette 1-0 til pause. Det gjør det derimot ikke, og guttane trenger et "peptalk" i pausen fra vår spanske hovedtrener.

2.omgang starter, og gutta virker litt mer tent. De endrer formasjonen, og foretar et bytte etter 64.minutter. Ut går William Kurtovic og inn kommer Anton Kralj. Dermed flyttes Erik Mjelde opp på midtbanen igjen. Kampen er ikke preget av mye finspill, og nervene spenner seg mer og mer utover kampen. Begge lag er redd for å slippe inn et mål som etter all sannsynelighet vil avgjørde kampen.

Etter 82.minutter så kommer Stefan Mladenovic inn for Erik Mjelde, og kun få minutter senere så er det Vidar Ari Jonsson sin tur til å sette sitt preg på kampen. De fleste tror at kampen skal ende ut i ekstraomganger, men NEIDA!

I det 89.minutt så får vi se det beste av Mohamed Ofkir. Spiller nummer 6 drar seg innover mot midten, og fyrer av et drømmetreff som sender SF opp i ledelsen rett før slutt! I det 92.minutt så får Jerv en corner og sender opp alle mann. SF kontrer med Stefan Mladenovic i spissen og kan bare løpe ballen i mål. Dermed står det 0-2 på måltavla!

MEN, det stopper ikke der! I det 95.minutt så scorer Jerv ved Martin Hoel Andersen, og det blir igjen spenning... Jerv kommer til enda en mulighet, men Jacob Storevik får akkuratt avverget, og SF tar seg videre til 3.runde etter en tøff dag på jobben!

Nå er vi spente på hva som venter oss i 3.runde.