SF-Podden: Ingenting å tape, alt å vinne

SF-Podden har laget ny podkastepisode. Gjest denne gang er journalist i Sandefjords Blad, Erik Andreassen.

I studio, et provosorisk utestudio denne gang, er Leif-Tore Markman, Jørn W. Granerød Horntvedt og Erik Andreassen fra Sandefjords Blad. Sammen diskuterer de hvor mange poeng de tror Sandefjord må ta de siste kampene, for å holde plassen. Kan det holde med under 30 poeng?Studio er delt i meningene, som de selv sier, «Vi dyrker uenigheten"



Kampen mot Bodø Glimt, og det første poenget på hele åtte kamper er et gledelig samtaleemne. Flamur Kastrati scoret Sandefjords første mål på 704 minutter, noe som er rekord i Eliteserien, og det målet holdt til uavgjort. En liten funfact er at dette er Kastrati første spillemål med høyrebeinet for Sandefjord Fotball i Eliteserien, du hørte det her først!

På søndag kommer storlaget Rosenborg på besøk, det er ikke mange som forventer ett resultat i den kampen, men kan Sandefjord overraske? Det som man forhåpentligvis kan forvente er et godt publikumstall!

"Sandefjord har ingenting å tape, de har alt å vinne" sier Leif-Tore Markman i SF-Podden. Kan Sandefjord sende laget fra bartebyen hjem uten poeng?

For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:

www.sfpodden.com

Annonse fra Eliteserien: