Nå kan du lytte til SF-Poddens episode 114

Gutta i SF-Podden har vært i studio igjen og laget en ny episode. Denne gangen har de fått med seg den kjappe kantspilleren fra Gulset, nemlig Stefan Mladenovic.

Annonse:

Tradisjonen tro etter at laget har spilt kamp, og for 114. gang har gutta i SF-Podden vært i studio. Denne gangen snakker de om kampen som ble spilt mot Nest Sotra sist helg, og ser frem mot den kommende kampen borte mot Sandnes Ulf.

Dagens gjest Stefan Mladenovic må også svare på de ti faste spørsmålene.

Spillerbørs

Gutta har satt børs over spillernes prestasjoner mot Nest Sotra. Her kan du se resultatet.

spillerbors-Nest Sotra-hjemme

Noen vil kanskje savne både Stefan Mladenovic og Mohammed Ofkir, men reglene til SF-Podden er at man må ha spilt minimum 60 minutter for å bli vurdert. Det har vært et og annet unntak, men det er da spillere som har levert helt ekstraordinære prestasjoner på kort tid.

Vi har også valgt ut de tre beste, og det er følgende spillere:

SF-Podden mot røkla

Rundene hvor SF-Podden utfordrer gjestene i øvelser som svært ofte har lite med fotball å gjøre ruller videre. Denne gangen er det Ken Skalleberg som utfordrer Stefan Mladenovic til duell. Øvelsen som ble valgt er håndbakk. Her kan du se hvordan det gikk:

Hvem skal spille mot Sandnes Ulf

De som har hørt på SF-Podden noen ganger har nok merket seg at det er heller sjeldent at Marti hører på gutta når det gjelder å ta ut laget. Men gutta fortsetter å plukke hvem de mener bør starte i den kommende kampen. Her er de 11 som gutta mener skal starte mot Sandnes Ulf:

Hele episoden

Kan du lytte til ved å klikke på lenken under. Det er også mulig, og veldig anbefalt, at du går til din Podcast app, søker frem SF-Podden og velger å abonnere på podcasten. Da vil alle de kommende episodene automatisk dukke opp i appen din.

Her er siste episode!

 

 

Annonse fra Eliteserien: