Del to av SF-Poddens blikk mot OBOS ligaen

SF-Podden har publisert andre del av "Blikket mot OBOS-ligaen". I denne episoden tipper gutta tabellen etter endt sesong, de tipper også spilleren med mest mål. I tillegg snakker de om kampen mot KFUM kommende søndag.

Det er det faste panelet med Ken, Jørn og Leif Tore i studio som tipper hvordan det vil gå med lagene i årets OBOS-liga. Hvem vil sitte igjen med flest rette når det telles opp i slutten av november. Ken og Jørn har lagt mye arbeid i sine tabelltips, mens Leif Tore har henvendt seg til ekspertisen, i form av Lasse Ødegaard, for sitt tabelltips.

Gutta tipper også hvem som scorer flest mål, hvem som blir Sandefjords beste spiller i 2019. I tillegg prøver de seg med et tips til den spilleren som har den beste utviklingen i årets sesong.

 

Første serierunde

Som de fleste sikkert har fått med seg spilles første serierunde mot KFUM kommende søndag, hjemme på Komplett Arena. Kampen bgynner kl 18.00 Gutta snakker om den kommende kampen, og tar ut sitt ønskede lag. 
De ble også tid til et telefonintervju med lederen (eller sjefsprofeten) for "Profetene" som er KFUM sin supporterklubb. Bosse hadde mye bra å komme med.

 

Her kan du høre episoden

 

PS! SF-Podden har en konkurranse gående på Facebooksiden sin. Her kan du se siden og delta i konkurransen.

Annonse fra Eliteserien: