Sesongstart for SF Podden

SF Podden sparker igang sesongen en knapp uke før selve laget. Vi inviterte Geir Ludvik Fevang i studio og snakket litt om vinterens treningskamper og hvordan stallen ser ut nå.

SF Podden er i gang! Jada, vi har allerede gjort et par ting i 2019, men dette er den offisielle sesongåpningen for SF Podden. I år har vi valgt å dele introduksjonen til sesongen i to episoder. Dette er første episode, eller del 1 om dere vil.

Vi inviterte SF's assistenttrener Geir Ludvik Fevang i studio for å snakke om forsesongen. Geir Ludvik forteller oss litt om sine egne oppgaver i klubben, og ikke minst gir han oss et innblikk i hvordan trenerteamet jobber og tenker.

Resultatene ikke så viktige

Vi snakker selvsagt om resultatene i treningskampene. Ofte hører vi trene og lagledere fortelle at vi ikke skal bry oss så mye om resultene i vinterens treningskamper. Det er kanskje ikke så lett bestandig, når laget presterer under middels mot langt dårligere motstand. Geir Ludvik forklarer imidlertig hvorfor resultatene er sekundære.

Ikke nok heder og ære

Geir Ludvik forteller oss om en person i SF han mener ikke på langt en nær har fått den hederen og æren han fortjener i forhold til den innsatsen han har gjort. 

 

Her kan du høre siste episode av SF Podden!

Annonse fra Eliteserien: