SF Kvinner takker samarbeidspartner OBOS for en drømmedag på Ullevaal Stadion

I forbindelse med landskampen mellom Norge - Malta inviterte samarbeidspartner OBOS hele SF Kvinner med støtteapperat til en drømmedag på Ullevaal Stadion.

Annonse:
OBOS og Block Watne dro oss gjennom fire spennende og motiverende foredrag før vi fikk full VIP forpleining. Cathrine Dekkerhus (LSK Kvinner spiller) fortalte sin spennende historie før Elitedirektøren NFF, Lise Klaveness ga jentene mange gode råd om veien mot toppen. At OBOS ønsket å legge det skikkelig til rette for jentene og mener "alvor" med sin kvinnesatsing vises når øverste sjef i OBOS, konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj kom en tur innom. Han tok seg god tid til å fortelle om bakgrunnen for og viktigheten dette har vært for OBOS som varemerke utad og som bedrift internt. Han har et smittende engasjement. Til slutt, men ikke mindre viktig dro Karianne Gulliksen fra Idrettens Karrieresenter oss gjennom viktigheten av utdannelse og hvordan de kan hjelpe utøvere å gjøre de riktige valgene.
 
Vi gjennomførte drømmedagen sammen med det nystarta kvinnelaget til Fredrikstad Fotballklubb. På den måten kunne vi utveksle litt erfaringer og utvide "fotballfamilien".
 
En fantastisk drømmedag ble avsluttet med 2-0 seier til Norge og tre viktige poeng i EM kvalifiseringen. Igjen ønsker vi å takke vår samarbeidspartner OBOS/ Block Watne for å gi oss inspirasjon og motivasjon til å "kick ass".
 
Foto: Nyebilder
Annonse fra Eliteserien: